ACTUALIZARE3/ULTIMA ORA BAIA MARE – 4 masini implicate intr-un accident pe str. Progresului

ACTUALIZARE3/ULTIMA ORA BAIA MARE – 4 masini implicate intr-un accident pe str. Progresului

ACTUALIZARE3/ULTIMA ORĂ BAIA MARE Un accident rutier a avut loc de câteva minute pe o stradă din municipiul Baia Mare. Probabil din cauza condițiilor meteo sau a grabei, trei autoturisme s-au ciocnit.

ULTIMA ORĂ BAIA MARE Evenimentul rutier a avut loc pe str. Progresului în apropierea imobilului cu nr.5. Momentan nu se cunosc mai multe detalii. Informația a fost transmisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș.

ACTUALIZARE 1: În accident ar fi fost implicată fiica unui patron băimărean. În curând revenim cu amănunte de la fața locului.

ACTUALIZARE 2: Martorii spun că șoferul unui autoturism Ford semnaliza intenția de a intra în curtea unei case situate pe strada Progesului și că, grăbit, șoferul din BMW-ul din spatele acestuia nu a mai avut răbdare să aștepte efectuarea manevrei si a intrat în depășire, moment în care a acroșat autoturismul Audi, spune un martor al evenimnetului și autor al pozelor publicate pe www.actualmm.ro

ULTIMA ORĂ BAIA MARE acc progresului

ULTIMA ORĂ BAIA MARE acc progresului

ACTUALIZARE 3:

Șoferul mașinii marca BMW nu a acordat prioritate unui alt șofer ce vroia să intre într-o curte și l-a depăsit, intrând în cele două mașini ce veneau din sens opus. În urma accidentului, două femei în vârsta de 32, respectiv 37 de ani au fost duse la spital în stare de inconștiență, cu traumatisme cranio-cerebrale. În total, un număr de patru mașini au fost implicate în accidentul rutier.

Video de la locul accidentului

Știre în curs de actualizare.

Comments