ACUZATII GRAVE - Obama ii raspunde lui Trump

ACUZATII GRAVE - Obama ii raspunde lui Trump

ACUZAȚII GRAVE  Acuzaţiile candidatului republican Donald Trump privind trucarea viitoarelor alegeri prezidenţiale din SUA sunt „ridicole”, a estimat joi preşedintele american Barack Obama, într-o conferinţă de presă la Pentagon, informează Reuters, DPA şi AFP, anunță Agerpres. Liderul de la Casa Albă a subliniat că afirmaţiile lui Trump reprezintă o idee absurdă şi susţin o teorie a conspiraţiei imposibil de realizat într-o ţară unde procesul electoral este extrem de atomizat şi împărţit între autorităţile locale.

„Evident că alegerile nu vor fi trucate, ce înseamnă asta? Dacă domnul Trump sugerează că există o teorie a conspiraţiei care se propagă în ţară… este ridicol şi nu cred că cineva va lua în serios acest lucru”, a spus Obama.

Procesul de votare este supravegheat de oficiali locali şi statali, iar oficialităţile naţionale iau în serios obligaţia de a proteja procesul electoral, a subliniat preşedintele SUA. El a adăugat că este neobişnuit ca cineva să afirme că a fost păcălit înainte ca jocul să se fi încheiat.
„Ieşi afară şi încearcă să câştigi alegerile”, a mai spus Barack Obama, adresându-se candidatului republican în cursa pentru Casa Albă.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments