Adela Popescu a plecat la munte fara copil si sot. "Am dansat cum nu am mai dansat de mult"

Adela Popescu a plecat la munte fara copil si sot. "Am dansat cum nu am mai dansat de mult"

Adela Popescu a plecat la munte fara copil si sot. Prezentatoarea tv s-a relaxat doua zile, alaturi de colegii de la „Vorbeste Lumea”. Vedeta a povestit totul pe contul de socializare.

Adela Popescu s-a despartit de fiul ei, Alexandru, pentru a pleca intr-un team building organizat de echipa de la "Vorbeste lumea!", emisiunea pe care vedeta o prezinta, alaturi de Cove. Chiar daca inca isi alapteaza baietelul, vedeta a indraznit sa faca acest pas.

Adela Popescu a plecat la munte fara copil si sot in acest weekend

"Pe la 20:30 primesc mesaj: a adormit. Raspund: pe cuvantul tau? Veau poza! Si mi-a trimis", a scris Adela pe blogul personal. "Am coborat cu totii la discoteca din incinta si am dansat cum nu am mai dansat de mult. Ba chiar am facut roata si am inceput sa alerg in cerc. Stiu, pare ciudat, dar eu cand ma simt extraordinar de bine asa ma manifest. Parca asa iese fericirea prin mine. Doar ca uitasem. Stiti momentele alea cand dansezi pe o melodie superba ca si cum nu te-ar vedea nimeni? Pentru o ora nu am mai avut nici copil, nici varsta, nici pozitie sociala, nici planuri, nici pareri. Parca mi-am iesit din mine. Si am dansat. Si am dansat. Si a fost atat de bine. De dimineata am primit o poza cu baietii mei mancand o omleta. Atunci am hotarat ca vreau acasa", a mai scris Adela.

Citeste si


EXCLUSIV. Adunarea Parlamentara a NATO a costat Parlamentul peste 11 milioane de lei: camere de supraveghere si distrugatoare de documente, printre achizitii


&

Post-ul Adela Popescu a plecat la munte fara copil si sot. "Am dansat cum nu am mai dansat de mult" apare prima data in Libertatea.ro.

Comments