ADIO CARIERA – Deputata care a initiat legea anti-fumat isi ia adio de la Parlament

ADIO CARIERA – Deputata care a initiat legea anti-fumat isi ia adio de la Parlament

foto libertatea

ADIO CARIERĂ Clujeanca Aurelia Cristea l-a înfuriat pe Dragnea și nu mai are loc pe listele PSD la alegerile parlamentare din toamnă.

ADIO CARIERĂ Inițiatoarea legii care interzice cu desăvârșire fumatul în România, Aurelia Cristea, nu va mai face legi începând cu luna decembrie a acestui an.

Motivul? Aleasa a adus partidului, odată cu intrarea în vigoare a legii, un deficit imens de imagine și de voturi, fapt ce i-a supărat pe mai marii PSD, care nu vor să o mai vadă plimbându-se prin Casa Poporului după alegerile parlamentare din noiembrie a acestui an.

De altfel, Aurelia Cristea a primit primul semnal că nu mai este în grațiile conducerii PSD înaintea alegerilor locale. Deputata, care era până atunci candidata partidului la primăria Clujului, a fost schimbată, în urma unui sondaj din care reieșea că aceasta are un scor extrem de mic, undeva până la 7 la sută.

După acest prim duș rece, a urmat îndepărtarea ei și din fruntea PSD Cluj.

”Legea Aureliei a adus prejudicii imense de imagine partidului. Milioane de români ne spun că nu aveam altceva de făcut pentru ei decât să pumen botniță fumătorilor. A fost o eroare la partid atunci când s-a decis să votăm legea. Chiar Dragnea,care e fumător convins, a recunoscut greșeala. Mai mult, nu ne-am dat seama că era o lege, foarte bună, a colegei noastre Manuela Mitrea care nu era bine aplicată. Doamna Cristea și-a făcut campanie și imagine  de capul ei cu legea, dar nu a gândit cât rău face formațiunii care i-a dat o șansă. Nu mai prinde loc eligibil pe listă la toamnă, nici dacă se apucă de fumat trabuc”, a spus un pesedist din conducerea partidului.

sursa info

Comments