Adriana Saftoiu il taxeaza pe premierul Orban: „Cand esti intr-o functie publica si ai  gresit, nu poti fi scuzat ca si omul de rand face la fel”

Adriana Saftoiu il taxeaza pe premierul

Adriana Saftoiu il taxeaza pe premierul Orban: „Cand esti intr-o functie publica si ai gresit, nu...


Deputatul PSD Adriana Saftoiu comenteaza, sambata, intr-o postare pe Facebook, reactiile celor care spun ca gestul premierului Ludovic Orban de a petrece ziua de nastere la Palatul Victoria, cu bautura si tigari, este unul firesc, pentru ca si altii fac la fel.


"Imi place scuza ca toti suntem oameni. Suntem, cum nu, dar atunci cand detii o functie publica ai niste privilegii pe care "oamenii de rand" nu le au. Deci nu suntem egali. De la masina care te asteapta la scara pana la benzina/motorina pe care nu o platesti. Omul de rand nu prea are aceste beneficii. De aceea, cand esti intr-o functie publica si ai gresit, nu poti fi scuzat ca si omul de rand face la fel. Trebuie sa fii marca a moralei si eticii ca sa impui modelul de urmat", spune Saftoiu.


Deputatul PNL mai scrie: "Apreciez insa gestul de a plati amenda. E un bun inceput".


Reactia Adrianei Saftoiu vine dupa ce in spatiul public a aparut, vineri seara, o fotografie in care premierul Ludovic Orban petrece, alaturi de mai multi colegi din Executiv, in biroul din Palatul Victoria.


Premierul fumeaza, la fel si ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, iar pe masa se afla mai multe sticle de bautura.


Comments