Alexandru Kocsis-Cristea: Sunt revoltat ca PNL nu a fost in stare sa gaseasca o propunere pentru premier - Mesaj pentru Citu

Alexandru Kocsis-Cristea Sunt revoltat ca

Alexandru Kocsis-Cristea: Sunt revoltat ca PNL nu a fost in stare sa gaseasca o propunere pentru pre...

Despre Dacian Ciolos, premierul desemnat de presedinte, deputatul PNL Alexandru Kocsis-Cristea a afirmat ca ,,omul si-a asumat o nominalizare, a fost desemnat pentru ca, din cinci partide, doar USR a venit cu o propunere".

,,De ce PNL, din toata conducerea, din Biroul Executiv, cei 50 nu au fost in stare sa nu gaseasca o propunere?", a declarat deputatul PNL, miercuri seara, in emisiunea ,,100%", la Realitatea PLUS.

,,Sunt de-a dreptul revoltat ca din cel mai mare partid din coalitie nu a fost in stare cineva sa faca o singura propunere! De Ilie Bolojan a auzit cineva din tara asta? De Siegfried Muresan? De Violeta Alexandru: Numai Florin Citu nu a auzit", a mai spus Alexandru Kocsis-Cristea.

Deputatul PNL a criticat in continuare si pozitia adoptata de PNL si de actualul presedinte Florin Citu la actualele discutii pentru refacerea coalitiei.

Alexandru Kocsis-Cristea a amintit si de mutarea fostului presedinte al partidului la negocierile de anul trecut, din decembrie 2020, pentru formarea coalitiei de dreapta PNL-USR-UDMR, cu Florin Citu premier: ,,Ludovic Orban a fost destul de intelept sa faca un pas in spate sa dea o sansa formarii acestei coalitii".

Comments