AMENZI PENTRU MARAMURESENI - Amenzi de peste 50.000 de lei au fost aplicate ieri de politistii rutieri

AMENZI PENTRU MARAMURESENI - Amenzi de peste 50.000 de lei au fost aplicate ieri de politistii rutie...

AMENZI PENTRU MARAMUREȘENI  Ieri, pe data de 3 august 2016, poliţiştii rutieri din judeţul Maramureş au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto care pun în pericol siguranţa traficului rutier. Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni în valoare de peste 50 000 de lei şi au fost reţinute nouă permise de conducere.

Pe tot parcursul zilei, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare şi cei din Baia Sprie, Şomcuta Mare, Cavnic, Dragomireşti şi Sarasău au efectuat controale în trafic menite să prevină producerea de accidente rutiere şi să combată cauzele generatoare ale acestora. Poliţiştii au urmărit în special depistarea şi sancţionarea mopediştilor şi bicicliştilor care încalcă prevederile circulaţiei pe drumurile publice şi a şoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor sau conduc autovehicule ce nu corespund din punct de vedere tehnic.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au controlat mai multe autovehicule care se deplasau pe drumurile publice şi pentru neregulile constatate au aplicat 155 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor este de 50 381 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere, au retras tot atâtea certificate de înmatriculare şi în două cazuri au întocmit dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

ActualMM

Comments