Anca Alexandrescu, reactie in scandalul Lasconi-USR: ,,Am impresia ca ne trimite cumva dupa fenta. S...

Anca Alexandrescu, cunoscuta pentru abilitatea sa de a dezvalui jocurile din culisele politice, a comentat aceasta declaratie a primaritei din Campulung intr-o interventie la Realitatea Plus.

Realizatoarea emisiunii ,,Culisele Statului Paralel" a analizat cu perspicacitate aceasta miscare politica neasteptata a primaritei, aducand in discutie posibilele interese ascunse care ar putea influenta astfel de actiuni publice.

,,Eu simt nevoia sa intervin intrucat cumva ma simt vizata. Doamna Lasconi face niste afirmatii despre jurnalistii care invita liderii USR si care ar avea un punctaj, vezi Doamne, de la partid.

Sarbatoarea Martisorului in sectorul 4, un adevarat festin gastronomic - FOTO

Eu am invitat-o pe doamna Lasconi de doua ori pana acum la emisiune, si nici macar nu s-a catadicsit sa raspunda la mesajele mele.

In schimb au venit in platou si domnul Drula, si domnul Barna, si domnul Vlad Voiculescu, si o provoc pe doamna Lasconi sa vina in platou la Culisele Statului Paralel sa aduca dovezile ca sunt interviurile platite, pentru ca eu constat ca domnia sa merge la televiziuni cu dedicatie. Adica la Digi24 si la Prima TV unde am aratat de foarte multe ori ca se duc anumite personaje din politica: Domnul Dancu, si alte personaje care se simt bine in aceste platouri de televiziune.

Imi pun intrebarea de ce doamna Lasconi nu merge in alte platouri de televiziune, pentru ca eu nu am niciun punctaj, decat de la telespectatori, nimeni altcineva nu imi da un punctaj. Iar eu am pus intrebarile care au venit de la telespectatori si intrebarile pe care le aveam pentru liderii USR.

Anca Alexandrescu este pe urmele lui Coldea! Ancheta exploziva marca Culisele Statului Paralel, incepand de luni, de la ora 21.00

Astept ca doamna Lasconi sa vina sa lamureasca aceste chestiuni, pentru ca mi se pare ca ne trimite cumva dupa fenta doamna Lasconi, incearca sa-si faca campanie, nu inteleg pentru ce, dar aceasta ascundere dupa vezi Doamne interviuri aranjate suna foarte ciudat. Incep sa cred ca doamna Lasconi are un anumit rol. Adica nu merge decat acolo unde se simte domnia sa confortabil, dar arunca cu noroi in celelalte emisiuni unde nu catadcseste sa vina.

Inteleg ca doamna Lasconi ar fi facut ceva pe acolo la Campulung, si ar fi dorit sa faca ceva treaba si pe la Bruxelles, dar ar face bine sa aibe sinceritatea si curajul, cum a fost un jurnalist inainte sa fie politician, sa vina in toate platourile de televiziune si sa faca aceste afirmatii ochi in ochi cu cei care i-au invitat pe ceilalti lideri USR.

Nu stiu de ce doamna Lasconi a refuzat invitatia mea, domnia sa trebuie sa explice acest lucru, pentru ca eu i-am oferit posibilitatea de mai multe ori sa vina, nici macar, repret, nu a avut bunul sit sa raspunda mesajelor noastre. Am sa-I reinnoiesc invitatia doamnei Lasconi, poate vine sa ne si spuna care este punctajul de la partid de care vorbeste domnia sa", a spus Anca Alexandrescu.

Propunerile de modificare a Legii RCA vor duce la scumpirea politelor cu 30-40%. COTAR acuza: ASF lucreaza doar in beneficiul companiilor de asigurari

Comments