Andreea Marin a primit un inel uimitor de la iubitul ei! Se pregateste ,,zana" de nunta?

Andreea Marin a primit un inel uimitor de la

Andreea Marin a primit un inel uimitor de la iubitul ei! Se pregateste ,,zana" de nunta?

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin a primit un inel uimitor de la iubitul ei! Se pregătește „zâna” de nuntă? © Instagram

Andreea Marin poate spune cu mâna pe inimă că este cea mai fericită femeie! După căsnicii și relații eșuate, „zâna” se bucură de tot ce este mai frumos acum, în compania iubitului său. 

De Paște, Andreea Marin a petrecut o vacanță de lux alături de iubitul său, Adrian Brâncoveanu. Și, mai mult de atât, pe conturile ei de pe rețelele de socializare, Andreea Marin și-a etalat mândră un inel extrem de frumos, o replică a inelului de logodnă al Prințesei Diana.

Văzând imaginile, fanii ei au fost în extaz și s-au întrebat dacă nu cumva vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Prezentă într-o emisiune de televiziune, Andreea Marin a povestit totul despre bijuteria superbă și misterioasă. 

„Este o replică a inelului Prințesei Diana. Și eu, la rândul meu, sunt prințesa cuiva. Știi, eu am învățat, din păcate, din experiența mea, că poți avea un act și să fii nefericit cu actul acela și, în același timp, poți să nu-l ai și să te simți mai implicat ca oricând. E un dar care înseamnă împlinire în doi, nu un inel de căsătorie” a spus Andreea Marin, despre inelul primit. 

R.D.

+3

URMATOAREA  


Comments