Andreea Marin a renuntat la dieta dupa ce a slabit 20 de kilograme. Ce a facut-o pe ,,Zana" sa lase...

De la dieta stricta la o viata moderata

Dupa mai mult de un an de regim alimentar controlat si colaborarea cu un medic nutritionist, Andreea Marin a ajuns la concluzia ca a atins forma dorita si ca este momentul sa adopte un stil de viata mai echilibrat. Vedeta a explicat ca, desi initial a fost o provocare sa schimbe radical modul in care se alimenta, cu timpul, corpul sau s-a adaptat la noile obiceiuri.

,,Am crezut ca o sa fie foarte greu sa pierd 20 de kilograme, imi pusesem in minte sa ajung ca in liceu. Intr-un an, pas cu pas, slabind 1 kilogram, 2 maxim. Eu nu am facut excese, am ascultat de nutritionist. Am urmat pe etape diverse diete progresiv, astfel incat sa-mi invat corpul cu o noua viata. Efortul a fost sa ascult ce mi se spune sa fac, de fapt asta nu facem noi, le stim pe toate, dar le facem!? Dupa aceea lucrurile s-au asezat, dupa aceea am scapat de acea senzatie de foame, de pofta si asa mai departe. Iti reeduci corpul, sa spun asa. O luna, doua a fost mai dificil, dupa aceea am intrat intr-o normalitate si mi-am si spus in gandul meu: De ce nu o fi facut eu asta si inainte.", a declarat Andreea Marin pentru Spynews.ro.

Dupa un an in care s-a confruntat cu restrictii alimentare, Andreea a ales sa renunte la dieta stricta, trecand la un regim mai moderat.

Cum se mentine Andreea Marin in forma in prezent

Chiar daca a renuntat la dieta stricta, Andreea Marin continua sa fie atenta la ce mananca si insista pe importanta exercitiilor fizice regulate. ,,Nu mai tin nicio dieta, acum am intrat intr-un ritm normal de viata, pentru ca am ajuns la greutatea dorita, nu am de gand sa tin diete toata viata, dar traiesc moderat. Corpul meu s-a invatat cu asta, nu mi se mai pare ceva greu. Mananc portii mai mici, mananc un singur fel la masa, nu amestec de fapt si totul este bine. Fac si sport de doua ori pe saptamana, pentru mentinere. Deci, se poate", a mai marturisit vedeta.

Andreea Marin ramane un exemplu de determinare si echilibru, demonstrand ca este posibil sa ajungi la forma dorita si sa te mentii acolo printr-un stil de viata sanatos si echilibrat, fara a te supune unor restrictii extreme pe termen lung.

Comments