Andreea Marin, declaratii sincere dupa ce s-a aflat ca iubeste din nou. "E o lupta inainte de toate"

Andreea Marin, declaratii sincere dupa ce s-a aflat ca iubeste din nou. "E o lupta inainte de toate"

Andreea Marin, declaratii sincere dupa ce s-a aflat ca iubeste din nou. Vedeta a recunoscut ca drumul spre succes nu este deloc usor, insa a invatat sa faca fata provocarilor.

De mai bine de sase luni, Andreea Marin si-a gasit linistea in bratele altui barbat, dupa divortul de Tuncay Ozturk. Vedeta a vorbit despre frmusete, sanatate si echilibru.

Andreea Marin, declaratii sincere dupa ce s-a aflat ca iubeste din nou, la aproape un an de la divort

"Traim intr-o lume in care tot ce e mai ciudat tine capul afisului. Nu e usor sa fii si felina si sa si reusesti sa te lupti cu greutatile din viata, sa reusesti si in cariera. E o lupta inainte de toate cu tine. Daca actionezi intr-un fel care nu te caracterizeaza, undeva lucrurile nu duc spre ceea ce ti-ai dorit pana la urma. Nu e usor. Din perspectiva mea frumusetea inseamna sanatate, echilibru. Daca esti un om echilibrat, fata iti este luminoasa. Nu suntem toti facuti pentru podium. Pe acela trebuie sa urcam cu fruntea sus si cu spinarea dreapta.", a declarat Andreea Marin pentru Antena Stars.

Andreea Marin a fost vazuta recent in compania lui Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, in varsta de 32 de ani, insa atunci cand a fost intrebata daca intre cei doi exista o poveste de iubire, Zana a refuzat sa faca declaratii. Intr-un final, Andreea Marin a confirmat noua sa relatie, in cadrul emisiunii de la Antena Stars.

Citeste si


VIDEO/ Oana Roman pune la punct lumea mondena, din 16 noiembrie. Vedeta va avea propria emisiune


&

Post-ul Andreea Marin, declaratii sincere dupa ce s-a aflat ca iubeste din nou. "E o lupta inainte de toate" apare prima data in Libertatea.ro.

Comments