Andrei Gusa: ,,Olandezii nu sunt toleranti, ci nepasatori. Au realizat in ceasul al 13-lea fiascoul...

In emisiunea ,,Culisele Statului Paralel", moderata de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, Andrei Gusa a analizat situatia din Olanda, unde a fost ales noul presedinte, Geert Wilders, prin prisma propriei experiente traite nu demult in aceasta tara.

Asa-numitul ,,Trump de Olanda", Geert Wilders, noul presedinte al Olandei, a explicat foarte clar si raspicat ca nu-si mai doreste sa tina imigranti in tara lui, nu mai vrea sa i se dicteze de la Bruxelles cum sa-si conduca tara, nu mai vrea sa vada steagurile UE pe cladirile oficiale ale Olandei.

,,Eu am trait 4 ani in Olanda, inclusiv in timpul discursului lui Wilders, prezentat aici, de acum 7 ani, deci dupa Primavara Araba, cand a venit un val imens de imigranti in Olanda, si concomitent cu alegerea lui Trump. Cand am ajuns, am ramas stupefiat de retorica olandezilor, pentru care prima prioritate era primirea a cat mai multor imigranti ilegali, ca ei sunt asa, 'ce-i in gusa, si-n capusa'; erau foarte fericiti: 'dom'le, vin, trebuie sa-i adapostim; ziceau 'nu conteaza ca sunt ilegali, astea-s prostii, rezolva statul'. Deci ei, in decadenta lor si in prostia lor, ca-mi permit sa zic asa, erau asa de naivi, la fel ca si cu vaccinul, ca ei credeau ca vin, pleaca, nu se gandeau ca consecinte, pentru ca ca le mergea bine, au bani, au de toate, nu-i intereseaza.

Dar olandezii nu-s toleranti. Olandezii fac pe tolerantii, dar ei sunt de fapt nepasatori. Ei erau in enclavele lor, cei de dreapta, stateau cu masini mari, ca acolo daca ai masina mare se uita urat la tine, zic ca ii poluezi, nu-i asa simplu. Cand s-au trezit, ca in 7 ani va dati seama cati imigranti au mai venit sau au apucat sa intre, si au inceput sa fie deranjati, au schimbat total macazul si o sa fie foarte rai olandezii cu imigrantii pe care-i au si nu m-ar mira daca o sa fie un Ne-exit si daca o sa o sa inceapa efectiv sa dea afara din imigranti, pentru ca acolo tot ce tine de servicii este islamic; acolo exista lant mare de supermarketuri si in rest 5 magazine islamice pe langa. Deci e invadat, nu va puteti da seama daca nu stati in suburbii, nu se vede in Rotterdam, e ca in Belgia. E firesc, nu e un soc nicidecum", scrie solidnews.ro

Comments