Apartament de vis pentru orice suporter, din balcon poti vedea perfect meciul. Unde se afla si cat c...


Un apartament cu doua dormitoare, scos la vanzare pentru 350.000 de euro, ofera o vedere perfecta asupra stadionulul Brisbane Road, care apartine clubului britanic Leyton Orient (liga a patra), relateaza Daily Star. De pe balcon, poti urmari in conditii excelente meciurile echipei din nord-estul Londrei.


Apartamentul, situat la etajul al doilea al unui imobil, este descris ca fiind ,,luminos si spatios". A fost scos la vanzare de compania imobiliara One Click Homes. Iar aceasta pluseaza: jocul echipei favorite se poate vedea perfect si prin ferestrele uriase ale livingului.


Locatia se afla la 10 minute de statia de metrou Leyton, care se afla pe Central Line. Pretul mediu al unei proprietati din cartierul londonez Waltham Forest este de 560.000 de euro.


Leyton Orient, club fondat in 1881, joaca in League 2, al patrulea esalon al fotbalului britanic. E lider dupa 37 de etape si lupta pentru promovare.


Cladirea in care se afla si apartamentul ,,de vis" pentru fani este situata intre peluza si tribuna stadionului cu aproape 10.000 de locuri.


Vanzatorul avertizeaza ca ,,s-ar putea sa fie galagie in zi de meci".


Cel mai cunoscut fotbalist care a evoluat la The O's este Harry Kane. Leyton Orient FC a evoluat cel mai sus in liga secunda, in sezonul 1961-1962.Comments