APORT BAIMAREAN – Cristian Bud a reusit dubla si echipa lui Miriuta a invins Steaua dupa 68 de ani!

APORT BAIMAREAN – Cristian Bud a reusit dubla si echipa lui Miriuta a invins Steaua dupa 68 de ani!

APORT BĂIMĂREAN Steaua a pierdut pe teren propiu cu CFR, scor 1-2. Roș-albaștrii au suferit prima înfrângere din actualul sezon. Golul echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf a fost înscris de Florin Tănase, în timp ce pentru clujeni a marcat băimăreanul Cristi Bud, care a reușit o dublă.

Eroul celor de la CFR Cluj a fost și în această partidă Cristi Bud. Autor al unei triple în partida cu Voluntari, atacantul echipei din Gruia a reușit o dublă în meciul cu Steaua.

“Ne bucurăm foarte mult de această victorie şi sunt fericit că îmi ajut echipa. Dar cel mai important e că rămân sănătos după fiecare partidă. Obiectivul echipei este play-off-ul, sperăm să ajungem cât mai sus în clasament”, a declarat Cristi Bud, la finalul jocului.

Chiar dacă au învins Steaua în deplasare, Bud consideră că formația antrenată de Laurențiu Reghecampf este cea mai puternică din campionat.

57e43bbf95f9cf7d12437ecb

“Este pe primul loc, au un lot bun şi o echipă puternică. Cred că dacă ar face două formaţii, ar trage la titlu cu amândouă”, a mai spus Bud, care a fost informat de ziarişti că CFR nu mai învinsese Steaua din 1948, a concluzionat: “Mă bucur că am intrat în istorie”

Tehnicianul băimărean Vasile Miriuţă e tot mai încrezător în şansele lui CFR Cluj de a prinde play-off-ul Ligii 1 după victoria cu 2-1 a trupei din Gruia de pe terenul liderului Steaua.

O partidă bună făcută de echipa mea, am stat bine şi fizic, şi tactic. E o victorie mare, am făcut zece puncte şi suntem în cărţi pentru play-off. Trebuie să muncim în continuare şi să obţinem rezultate, pentru că e nevoie de continuitate“, a spus antrenorul ardelenilor după victoria de pe Arena Naţională.

Întrebat despre secretul din spatele ascensiunii lui CFR, Miriuţă a declarat: “Muncă, muncă, seriozitate, seriozitate. Toţi tragem la aceeaşi căruţă şi e imposibil să nu vină rezultatele“.

Christoph Daum a asistat din tribune la partida dintre Steaua și CFR. Alături de selecționer au fost și secunzii acestuia.

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a pierdut pentru prima dată în noul sezon.Daum a fost mulțumit de spectacolul văzut și consideră că CFR Cluj a fost echipa mai norocoasă.

”Un meci foarte bun, ambele echipe au făcut un joc foarte bun. Cred că CFR-ul a fost echipa mai norocoasă. Consider că Steaua a riscat în această seară. Văd mai mereu jucători care joacă bine. Avem mulți jucători care au zile excepționale și îmi place acest lucru. Bud a făcut un meci bun astăzi.

De ce mi-aș face griji pentru forma în care sunt jucătorii Stelei? La echipa națională este altceva, ei sunt caractere și îmi face plăcere să lucrez cu ei. Sunt convins că la lot vor da totul pentru a avea succes”, a declarat Christoph Daum, după partida dintre Steaua și CFR.

Daum are o relaţie de prietenie cu antrenorul oaspeţilor, Vasile Miriuţă. Acesta din urmă a recunoscut, la microfonul Digi Sport, că imediat după fluierul final a primit un sms de felictare de la selecţioner.

Daum m-a felicitat după meci, mi-a trimis un mesaj“, a spus tehnicianul, pentru ca apoi, întrebat dacă are vreun jucător în echipă care ar merita convocat la naţională, să răspundă: “Dânsul ştie cel mai bine pe cine trebuie să selecţioneze la naţională“.

CFR Cluj este pe locul 10 după nouă etape în Liga 1, cu zece puncte. Dacă nu ar fi avut cele şase puncte penalizare cu care au început campionatul, clujenii s-ar fi aflat pe locul 3, la patru puncte în spatele Stelei.

Comments