Artistii Teatrului Municipal Baia Mare si ai Teatrului de Papusi, spectacol in scop caritabil

Artistii Teatrului Municipal Baia Mare si ai Teatrului de Papusi, spectacol in scop caritabil

Artistii Teatrului Municipal Baia Mare si artistii Teatrului de Papusi Baia Mare se unesc in data de 4 decembrie, incepand cu ora 18.00, pentru a crea impreuna un spectacol – mozaic artistic potrivit pentru copii si adulti, in scop caritabil.

"Sunt Olivia, mamica mea este Kinga Kalmar si voi veni pe lume la finalul lunii noiembrie. Tatal meu, Razvan, a avut un accident de masina in luna martie in Baia Mare, in urma caruia a intrat in coma si apoi in stare minima de constienta, in prezent dand semne de revenire locomotorie si neurologica.

Se afla in Bucuresti, cu bunica mea, face kinetoterapie zilnic acasa si continua cu medicamentatia prescrisa. Reinvata acum sa vorbeasca, sa isi foloseasca membrele, fiind inca imobilizat la pat. Diagnosticul lui este tetrapareza spastica cronica.

Are nevoie urgent de kinetoterapie intensiva si tratamente specifice. Sansa lui este o clinica specializata de recuperare cu internare.

Optiunile sunt o clinica de la Cluj Napoca sau o clinica din Bucuresti. Obiectivul nostru este de a-i asigura primele sase luni de tratament, costurile totale ridicandu-se la 15.000 euro. Ajuta-l pe tatal meu sa ma poata tine in brate!"

Suma minima de donat pentru o invitatie la spectacol este 25 lei. Pentru achizitionarea invitatiilor sau detalii, va rugam sa ne contactati printr-un mesaj privat sau la numarul de telefon 0758.088082 – Loredana Ionescu.

Facem un apel catre toti cei care pot sa ajute, companii sau persoane fizice, donand orice suma de bani.

Asociatia SENS

Lei: RO46BACX0000000921082001

Mentiune: Ridica-te, tati!

The post Artistii Teatrului Municipal Baia Mare si ai Teatrului de Papusi, spectacol in scop caritabil appeared first on ZiarMM.

Comments