ASA CEVA – Noul county manager al judetului Maramures va fi...

ASA CEVA – Noul county manager al judetului Maramures va fi...

AȘA CEVA Noul county manager al județului Maramureș va fi cunoscut abia peste câteva luni, asta deoarece nu vor avea loc schimbări în aparatul Consiliului Județean până în toamna acestui an. Decizia a fost luată la nivelul conducerii Consiliului Județean. Postul de county manager al județului Maramureș a fost înființat în mandatul lui Mircea Man, iar funcția a fost ocupată pe rând de către Constantin Boloș, Marin Brăgaru și Dumitru Dumuța. 

Imediat ce a fost instalată noua conducere a Consiliului Județean Maramureș, aceasta s-a decis să nu facă schimbări majore în aparatul propriu.

„La nivelul conducerii executive nu vor exista mișcări de trupe până când vom cunoaște care sunt problemele angajaților și vom lua decizii de îmbunătățire a activității. Cel mai probabil peste două-trei luni vom avea și un county manager”, a declarat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Atribuțiile administratorului public al județului Maramureș vor fi stabilite abia după ce se vor cunoaște toate problemele cu care se confruntă angajații din cadrul forului administrativ județean. Aceste atribuții vor fi supuse aprobării votului consilierilor județeni.

Simona Vasiac

Sursă foto.

Comments