Atac presupus terorist la New York: Un vehicul a intrat in multime si a facut mai multe victime

Atac presupus terorist la New York: Un vehicul a intrat in multime si a facut mai multe victime

Un vehicul a intrat marti dupa-masa pe o pista de biciclete din districtul newyorkez Manhattan; incidentul s-a soldat cu mai multi morti si raniti, iar soferul a fost ucis de gloantele politiei. O sursa din cadrul fortelor de ordine afirma ca evenimentul este considerat un atac terorist, informeaza Reuters, transmite AGERPRES.

Intr-o postare pe Twitter, Departamentul de Politie din New York arata ca un vehicul s-a ciocnit cu altul, apoi unul din soferi “a iesit aratand imitatii de arme de foc si a fost impuscat de politie”. Suspectul a fost arestat.

Un purtator de cuvant al politiei a difuzat online o fotografie cu o camioneta alba lovita in partea din fata, pe pista de biciclete paralela cu raul Hudson. Vehiculul era inscriptionat cu logo-ul lantului de magazine Home Depot.

Un martor a declarat pentru postul Channel 7 al televiziunii ABC ca a vazut camioneta mergand cu viteza ridicata spre sud si lovind cativa oameni, apoi cateva victime cazute in fata liceului de elita Stuyvesant. El a adaugat ca a auzit noua sau zece focuri de arma, dar nu este sigur de unde.

Pe Internet a circulat o inregistrare video in care se vad cateva biciclete imprastiate pe pista si doua victime intinse pe jos.

Primarul orasului New York, Bill de Blasio, a fost informat despre incident, a anuntat primaria. Cabinetul guvernatorului statului New York, Andrew Cuomo, a comunicat ca acesta a pornit spre locul incidentului.

The post Atac presupus terorist la New York: Un vehicul a intrat in multime si a facut mai multe victime appeared first on ZiarMM.

Comments