ATENtIONARE – Nu incercati sa treceti Podul de la Agigea. Ce face Politia Rutiera Constanta acum

ATENtIONARE – Nu incercati sa treceti Podul de la Agigea. Ce face Politia Rutiera Constanta acum

ATENŢIONARE. De azi, de la orele 00.00, circulația pe podul peste Canalul Dunăre-Marea Neagră, de la Agigea, a fost sistată pentru ca din această dimineață să înceapă lucrările de înlocuire a două hobane.

Potrivit martorilor la această oră zona podului, la ambele capete, dinspre Constanța către Agigea și dinspre Agigea către Constanța, dar și la sensul giratoriu de la Eforie Nord sunt echipaje ale poliției Rutiere care dirijează circulația către podul cunoscut de-acum sub numele de Podul nou peste canal.

Reamintim că începând de astăzi, potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) până în data de 30 noiembrie 2016, podul se de la Agigea, peste Canalul Dunăre-Marea Neagră se va închide.

Rutele ocolitoare recomandate sunt:

– către Mangalia: nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa-Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră – bretea de acces la DN39A – DN39A – intersecţie cu DN39 – DN39 Eforie-Nord – Mangalia (foto jos);

– către Negru Vodă: nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa-Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră – bretea de acces la DN39A – DN39A – intersecţie cu DN39 – DN39 Eforie-Nord – Agigea – DN38 Agigea – Negru Vodă..

Sursa info

Comments