AU FOST INVESTITI – Noii ministri ai au depus juramantul

AU FOST INVESTITI – Noii ministri ai au depus juramantul

AU FOST ÎNVESTIȚI Mircea Dumitru, Sorin Bușe și Maria Ligor au depus, joi, jurământul de învestitură în funcțiile de miniștri ai Educației, Transporturilor, respectiv ministru delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni în fața președintelui Klaus Iohannis.

AU FOST ÎNVESTIȚI La ceremonie au participat premierul Dacian Cioloș, membri ai Cabinetului, președintele interimar al Camerei Deputaților, Florin Iordache, și mai mulți consilieri prezidențiali, conform agerpres.ro.

Șeful statului a semnat joi decretele privind numirea lui Mircea Dumitru — ministru al Educației, a lui Sorin Bușe — ministru al Transporturilor și a Mariei Ligor — ministru delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni.

El a semnat și decretul privind numirea ca interimar la Ministerul Comunicațiilor a lui Dragoș Tudorache — șeful Cancelariei premierului.

Președintele Iohannis a mai semnat decretul privind rechemarea din calitatea de ambasador al României în Canada a Mariei Ligor. Decretele au fost publicate joi în Monitorul Oficial.

sursa foto

Comments