AVERTIZARE – Au aparut lozurile in plic false

AVERTIZARE – Au aparut lozurile in plic false

foto http://www.targoviste.info/

AVERTIZARE Loteria Română atrage atenţia jucătorilor săi să fie extrem de vigilenţi ca urmare a numeroaselor sesizări apărute în ultima perioadă cu privire la tentative de înşelăciune ce au la baza produse de tip loz în plic emise de către companie.

AVERTIZARE Loteria Română îşi îndeamnă jucătorii să aibă în vedere următoarele aspecte:

– În prezent, în portofoliul de produse al Loteriei Române, la categoria loz în plic, toate seriile cuprind în scară de câştiguri exclusiv premii în bani. Nu există niciun fel de produs de acest tip care să ofere că premiu autoturisme sau alte obiecte sau servicii.

– Vânzarea lozurilor se face prin reţeaua de vânzare a Loteriei Române, prin punctele şi persoanele autorizate de Loteria Română, la fel şi plata câştigurilor.

– Loteria Română recomandă tuturor jucătorilor săi să nu achiziţioneze produse loteristice decât din agenţiile loto şi punctele de vânzare autorizate. Să evite contactul cu orice persoană neautorizată care încearcă să vândă produse aparţinând Loteriei Române, în afară cadrului legal la care am făcut referire anterior.

– Loteria Română atrage atenţia asupra faptului că vor fi traşi la răspundere potrivit legii cei care vor încerca să falsifice produse loteristice, cei care vor preda, vor primi sau vor vinde lozuri sau alte astfel de produse fără a fi autorizaţi de companie.

sursa foto

Comments