Avocado cu iaurt. Un aperitiv rapid, ideal pentru micul dejun sau cina

Avocado cu iaurt. Un aperitiv rapid, ideal pentru micul dejun sau cina

Avocado cu iaurt. Un aperitiv rapid, ideal pentru micul dejun sau cina

Ingrediente:20 gr iaurt grecesc sau un iaurt cremossucul de la 1/2 lamaie1 catel de usturoi1 varf de lingurita cu sare1 lingurita cu ulei de masline1 varf de lingurita cu piper macinat.

Se curata usturoiul si se piseaza. Presara putina sare si piseaza-l bine pana cand se transforma in pasta. Adauga cate putin din uleiul de masline, in timp ce amesteci ca pentru atunci cand prepari mujdei.

Curata avocado. Pune pulpa de avocado in bolul blenderului si stropeste-o imediat cu sucul de lamaie, pentru a nu oxida. Adauga mujdeiul si iaurtul si proceseaza ingredientele pana cand rezulta o compozitie cremoasa. Adauga sare si piper dupa gust si poti servi crema de avocado intinsa pe felii de paine prajita. Daca doresti si un plus de aroma, poti adauga si cateva frunze de menta.

Placinta cu dovleac. Un deliciu de toamna. Este hranitoare si foarte gustoasa

Comments