BASCHET – Lotul BCM Olimpic incepe pregatirea pentru Campionatul National

BASCHET – Lotul BCM Olimpic incepe pregatirea pentru Campionatul National

BASCHET Sportivii de la BCM Olimpic s-au reunit în 1 august și au început  pregătirile în vederea susținerii partidelor programate în acest sezon competițional.

BASCHET Președintele clubului, George Opriș, spune că, în aceasta vară, BCM Olimpic a adus șase jucători străini și doi din România (dintre care un străin și un român sunt în probe), urmând ca după primele meciuri de verificare să fie luate cele mai potrivite decizii cu privire la lotul pe care se va baza echipa în acest sezon.

Opriș arată că pregătirea sportivilor va avea loc la Școala „Vasile Alecsandri”, până când vor fi trasate liniile și tot ce ține de baschet la Sala Polivalentă, acolo unde se speră ca până la sfârșitul lunii august să ajungă și noile panouri mobile, omologate de FR de Baschet.

Președintele BCM Olimpic a mai arătat că bugetul echipei de baschet este asigurat în proporţie de 90%, ca urmare a discuțiilor avute și a promisiunilor făcute de factorii de decizie locali și unele persoane juridice din Baia Mare.

În acest moment baschetbaliștii au programat un singur turneu de pregătire. Cupa Mureș se va desfășura în perioada 1-3 septembrie, iar la aceasta vor participa echipe ca BC Mureș care este vicecampioana Românie, CSM Oradea și Phoenix Galați.

Din lotul care a început pregătirea fac parte Andrei Dohi, Akeme Smart, Cristian Corneanu, Cristian Porumb, Sharif Watson, Denis Murgu, Mike Smith, Liviu Rotariu, Vasile Dunca, Taylor Lavery, Dan Stoica, Lucas Tohătan și Thomas Feeney.

Comments