BATAIE CA-N FILME – S-au macelarit intr-un club de manele

BATAIE CA-N FILME – S-au macelarit intr-un club de manele

Foto: Arhivă

BĂTAIE CA-N FILME. Joi spre vineri dimineața, în data de 08-09 septembrie, în jurul orei 1:51. Fosta pizzerie Tom & Jerry de pe strada Simion Bărnuţiu Timişoara, locație în care la ora actuală funcționează un club de manele, a fost scena unui scandal monstruos.

Martorii susțin că totul a plecat de la un grup de ţigani, format din 12 persoane.

“La un moment dat, unul dintre țigani, Ghipteru Mondialu, că aşa îl ştie lumea pe Facebook, a început să urle în gura mare: ,,moarte românilor. A început să jignească lumea, să îi facă pe români fraieri, săraci şi pârliți.  Unul dintre băieți s-a săturat şi l-a rugat să înceteze cu scandalul şi cu jignirile la adresa românilor. În momentul ăla a început haosul”, spune unul dintre martori, citat de voceatimisului.ro.

OMORÂT ÎN BĂTAIE – Astăzi criminalul s-a predat polițiștilor

Imediat după acest ,,avertisment”, Ghipteru Mondialu s-a enervat şi a sărit la bătaie.

Alături de el, ceilalți 11 ţigani au declanșat o bătaie generală. “Doi români au fost bătuți rău de tot. Cel care a intervenit şi l-a rugat pe ţigan să înceteze cu injuriile, acesta fiind şi omul de ordine din clubul Ankara şi un alt însoțitor al acestuia. I-au bătut cu scaunele, le-au dat cu sticlele în cap, i-au călcat în picioare la propriu. A fost ca în filme. Peste tot era numai sânge…”, povestește un alt martor ocular.

TELENOVELĂ – Bătaie cruntă și sechestrare, din dragoste!
În urma evenimentului, clubul de manele a fost devastat la propriu. A suferit pagube majore de mii de euro.

Chiar dacă la faţa locului a venit şi un echipaj de poliţie, chemat de vecinii, care locuiesc în apropiere, între timp, ţiganii s-au făcut nevăzuţi.

Patroana localului nu făcut niciun fel de declarații pe marginea subiectului, de teama scandalagiilor. Ospătara localului, s-a ales şi ea cu un pumn în faţă de la ţiganii porniţi pe ,,război”. Cele două victime ale grupului de ţigani au ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, pentru îngrijiri medicale, unul dintre tineri urmând a fi operat, în cursul zilei de luni.

UCIS ÎN BĂTAIE – Adjunctul ministrului de interne din Bolivia, omorât de mineri

Deja cele două victime şi-au scos certificate medico legale, unul având 15 zile. Tânărul de 25 de ani care trebuie operat luni şi se va alege cu o placă de titan în cap, a primit deocamdată 18 zile de îngrijiri.

Sursa info 

Comments