Bautura zeilor, imunzantul pe care nu il gasesti in nicio farmacie. Dacii il consumau pentru a-si in...

Exista pareri divergente cu privire la originea acestei bauturi divine: unii experti sustin ca provine din India, avand o istorie de peste 6.000 de ani, in timp ce altii estimeaza ca exista de aproximativ 4.000 de ani, relateaza Click.ro.

Ce beneficiii are mierdul dacic pentru sanatate

Miedul, sau bautura zeilor, este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv din miere si apa. Consumatorii afirma ca le confera o stare de nemurire sau o imbunatatire a starii de sanatate.

Etimologic, termenul ,,hidromel" are radacini grecesti, provenind din cuvantul "hydromeli", unde ,,hydro-" inseamna apa, iar "meli" se refera la miere.

Bautura care te ajuta sa dai jos 20 de kilograme. Minunea este posibila in 2 luni

Aceasta bautura a fost consumata si de catre vikingi, precum si de alte culturi, cum ar fi mayasii sau egiptenii.

In epoca preistorica, mierea era singura substanta dulce concentrata folosita pe scara larga in alimentatie, iar miedul a fost prima bautura alcoolica fermentata aparuta, mult inainte de cele obtinute din fructe, vita de vie sau cereale.

Miedul, sau bautura zeilor, a revenit in atentia consumatorilor de bauturi alcoolice din Europa. In Anglia, se vinde o sticla de aceasta licoare antica la fiecare 10 minute.

Miedul dacic sau bautura zeilor are numeroase beneficii terapeutice, fiind o combinatie bogata de vitamine, enzime si hormoni naturali. Aceasta ajuta la relaxare si promoveaza o stare de spirit pozitiva si euforica.

Socata - bautura minune a primaverii: intareste sistemul imunitar si te ajuta sa slabesti. Reteta traditionalaIn ceea ce priveste barbatii, miedul sau bautura zeilor are efecte usor vasodilatatoare, inclusiv in zona pelviana, stimuland hormonal si, prin efectul tonic asupra nervilor, ajuta la depasirea anumitor blocaje psihice.

Bautura zeilor se consuma cel mai bine pe stomacul gol, cate un pahar dimineata, la pranz si seara.

Ingrediente si mod de preparare

- un litru de apa

- 6-8 linguri de miere

- o lingurita de polen

Mierea si polenul se dizolva bine in apa si se lasa la temperatura camerei timp de 2-3 zile, agitandu-se de cateva ori pe zi. Ulterior, se pune la rece si poate fi consumat, continand o cantitate foarte mica de alcool.

Comments