BINE DE STIUT – Circulatie restrictionata pe DN 1, la iesirea din Bucuresti

BINE DE STIUT – Circulatie restrictionata pe DN 1, la iesirea din Bucuresti

Cinci muncitori sunt prezenti la inspectarea DN 1, la iesirea din Bucuresti, joi, 24 mai 2007. Premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, au inspectat, joi, lucrarile de reabilitare a Drumului National 1, derulate de firma portugheza Lena, dupa ce in prealabil au avut o discutie, la Guvern, cu reprezentantii firmei privind stadiul proiectului. LASZLO MIHALY / MEDIAFAX FOTO

BINE DE ŞTIUT. Pentru cei care circulă în această perioadă pe DN1, înspre și dinspre București, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunță că se reiau lucrările de noapte, pentru montarea separatoarelor de sens, în zona pasajului Ikea.

Lucrările sunt executate la km 8+900 și vor afecta ambele căi de circulație. Vor fi închise benzile centrale, astfel că circulația se va putea desfășura doar pe două benzi pe sens. Pe pasaje, se montează parapete rigide din beton, iar în calea curentă parapete metalice. Montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru siguranța circulației.

Decizia de a se lucra pe timp de noapte a fost luată de conducerea CNADNR SA pentru creşterea ritmului de montare și pentru ca impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic. Poliția rutieră face apel la șoferi să circule cu respectarea tuturor regulilor de circulație, mai ales cu viteza legală, pentru că montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă.

Lucrările vor continua pe pasajul rutier de la km 9+850, zona Metro şi pe pasajul de la km 12+384, zona Otopeni, în nopțile și intervalele orare care vor fi anunțate din timp de CNADNR. Până la această dată, pe DN1, la ieșirea din București, au fost instalați 3.800 metri liniari de parapete metalic și 350 metri liniari de parapete New Jersey.

Sursa info

Comments