Bobby Paunescu: ,,Raportul Departamentului de Stat spune ca se incalca drepturile omului. Nu avem nicio reactie de la MAI cu amenda"

Bobby Paunescu ,,Raportul Departamentului de

Bobby Paunescu: ,,Raportul Departamentului de Stat spune ca se incalca drepturile omului. Nu avem ni...

,,Asociatia 21 Decembrie condusa de Teodor Maries duce o activitate intensa (impotriva razboiului, a Rusiei - n.red.). Departamentul Statelor Unite face un raport in care se spune ca se incalca drepturile omului. Dar nu avem nicio reactie. Deci ii acopera. Si tacerea e un raspuns. Asta este un raspuns, si cu dl Kuzmin.

Vezi Raportul Departamentului de Stat al SUA despre drepturile omului in Romania - Documentul AICI

Noi ar trebui sa ne bucuram ca rusii bombardeaza... Stalin si poporul rus libertate ne-au adus. Stalin si-a dorit ca nu la 8 mai, ora 21, la Paris, sa se semneze sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial. Stalin a zis ca vrea ora Moscovei si ne-a impins in 9 mai. (...)

Asociatia 21 Decembrie condusa de dl Maries primeste o amenda ca a manifestat impotriva Rusiei la Ambasada Rusiei la Bucuresti, unde am fost si eu, unde dl M. Bostan a primit o amenda si cea de a doua amenda a venit dupa", a declarat, duminica seara, Bobby Paunescu, intr-o emisiune la B1TV.

In urma cu o luna, Bobby Paiunescu i-a cerut ministrului de Interne Lucian Bode masuri dupa ce a fost data o amenda de 10.000 de lei la un protest organizat impotriva crimelor din Ucraina in fata Ambasadei Rusiei, in conditiile in care manifestatia a fost pasnica. Bobby Paunescu a acuzat atitudinea provocatoare a jandarmilor fata de participantii la miting.

Bobby Paunescu cere interventia ministrului de Interne dupa amenda de 10.000 de lei data de jandarmi la mitingul pasnic impotriva crimelor din Ucraina

,,Asta este raspunsul MAI la raportul Departamentului SUA pe drepturile omului, rapoarte credibile, in care drepturile sunt incalcate de oameni din cadrul Ministerului de Interne. Jandarmii sunt la MAI, MAI nu a luat nicio atitudine. Lasati-i pe cei cativa ucraineni sa manifesteze, nu va adunati prea multi. (...) O introduc pe dna Sercan, sa dea vina pe dl prim-ministru. Aceiasi oameni, dar stim ca nu de asta e vorba. Fac asta ca sa-i slabeasca puterea primului ministru. (...)

MAI care ne tot da amenzi ca ne permitem sa deranjam somnul simbata, duminica ambasadei Rusiei.

Nimic nu va opri din ce va urma. Toate abuzurile pe care le veti continua, toti oamenii pe care-i tineti in functie, care filmeaza in casa, va spun ca, suta la suta, nimic nu se va putea opri. Si nu mai amenintati ca americanii controleaza. Pentru ca sunt foarte multe lucruri in acel raport al Departamentuluide Stat american. Toti sunt prinsi. In Parlament nu sunt tradatori? Oameni care nu au facut liceul si facultatea? (...) Puterea nu ti-o da functia. Puterea ti-o iei singur", a mai spus Bobby Paunescu.

Bobby Paunescu, semnal de alarma: Lupta impotriva DUSMANULUI din interior - ABUZURI tinute sub pres - Raportul Departamentului de Stat al SUA, sageti otravite

Comments