Bobby Paunescu: ,,Se incearca o lovitura in cazul premierului, pentru ca deranjeaza" - Lupta impotriva dusmanului din interior

Bobby Paunescu ,,Se incearca o lovitura in

Bobby Paunescu: ,,Se incearca o lovitura in cazul premierului, pentru ca deranjeaza" - Lupta impotri...

,,In cazul primului ministru, sigur ca se va impune cu ajutorul celor de buna credinta din ministere si servicii, se incearca o lovitura, pentru ca deranjeaza. (...) Acum se incearca <<lucrarea sa>>. (...) Si incearca ministerele de dedesubt, secretarii de stat sa submineze activitatea primului ministru, impotriva tarii. Nu-l cunosc, dar asa vad. Sunt asociatii care au legatura cu activitatea Guvernului, business-uri strans legate cu apararea Romaniei, militara. Si acolo vedem direct cum institutii care trebuie sa lucreze, cu SUA, sunt blocate.

Sper ca dl ministru al Digitalizarii - Sebastian Burduja, care a terminat Stanford, are masterat la Harvard, sa vada... mai sunt softuri rusesti, sarbesti. Nu mai devreme de ieri prim-ministrul Serbiei a avut o atitudine anti-NATO, anti-UE, antiamericana, la fel Ungaria.

UDMR de la noi din Parlament, nu am nimic cu maghiarii din Romania. Vorbesc de cei din UDMR, care s-au imbogatit sustinuti de cetatenii maghiari si au taiat padurile, impreuna cu cei din PSD.Sef acum este o singura persoana. UDMR tine cu Orban, e legat de partidul lui Orban, care a votat impotriva (la sanctiunile UE contra Rusiei - n.red.), desi Ungaria are drept de veto. S-a a luat decizia. Membrii UDMR au reprezentnati in comisiile de aparare, ale serviciilor secrete.

Ce siguranta am ca oamenii astia nu iau documente si nu le duc in Ungaria. Cum stiu eu ca nu ii da informatiile astea? Aici nu mai e de gluma, totul are o limita. Cancerul asta trebuie eradicat. Sunt mai multe metode - iti dai demisia, pleci, exista dat afara sau a treia cale, in care cetateanul roman isi face dreptate...", a declarat Bobby Paunnescu, duminica seara, intr-o emisiune TV, la B1.

Marius Bostan, initiator RePatriot, a adaugat ca ,,e important ca cei care conduc sa tina cont de ce e in interior , in exterior, sa stii ce se intampla. Nu poti sa ai fisuri, mai ales cand esti angajat intr-o lupta. Mai ales cand o forta satanica... (se refera la Putin si razboiul din Ucraina - n.red.). Trebuie sa fii tampit sa-ti lasi brese in interiorul cetatii. (...) O sa plece tot mai multi romani asa... Vorbesc de incredere. Trebuie sa tina aproape de romani, sa mearga in popor, sa discute cu romanii".

Comments