BOMBA – CEDO a declarat admisibila plangerea lui Dan Voiculescu impotriva judecatorilor care l-au ex...

BOMBĂ. Dosarul Dan Voiculescu, cunoscut sub numele de “Telepatia”, sau dosarul “ICA”, a intrat în procedură de urgenţă la CEDO. Acolo Guvernul a fost somat să răspundă la o serie de întrebări legate de felul în care a judecat cauza vestita Camelia Bogdan.

Întrebările judecătorilor europeni au vizat lipsa de imparţialitate a Cameliei Bogdan.

Mai precis, ea şi-a judecat şi respins singură o cerere de recuzare care o viza.

Întrebarile judecătorilor europeni au vizat zeci de anomalii din dosar, mergând până la confiscarea extinsă aplicată anterior intrării în vigoare a legii privind acest nou tip de măsură asiguratorie, dar şi la confiscarea unor bunuri ale unor persoane care nu au fost parte în proces.

ACUZAŢII GRAVE – Înalta Curte încalcă deciziile CEDO

Se preconizează o condamnare a României pentru încălcarea Art. 1 – Dreptul la proprietate şi Art. 6 – Dreptul la un proces echitabil din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului.

Dezastru pentru executanţii din dosarul Telepatia

CEDO a declarat admisibilă plângerea lui Dan Voiculescu şi a celorlalţi condamnaţi din dosar. Mai mult ca sigur plângerea va fi admisă, iar ce va plăti Statul pentru daunele şi abuzurile din acest dosar va fi nimic pe lângă scandalul politico-judiciar care se va naşte.

PROCESE PIERDUTE CEDO – România a plătit 8 milioane de euro pe procese pierdute

Zarvă mare în jurul alegerilor CSM, mai ales că bătaia pe loc este destul de strânsă. Mulţi dintre judecătorii şi procurorii care râvnesc demnitatea de membru în Consiliu sunt însă conştienţi că nu au prea multe şanse, astfel că deja au început să îşi facă publice planurile de rezervă. Spre exemplu, se vorbeşte prin sistem că şefa Tribunalului Dolj, Adina Elvira Ghiţă, a luat în calcul deja posibilitatea că ar putea rămâne pe bară la CSM, astfel că lucrează abitir la planul “B”. Respectiv, dorinţa sa acerbă de a ajunge la Tribunalul Bucureşti. De ce ar face asta? Păi, din ce ştim, anul viitor se vacantează postul de şef al Tribunalului Bucureşti, iar judecătoarea Adina Ghiţă îşi doreşte tare mult acest post.

Notă: Informaţiile din această rubrică trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele făcând parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luaţi-le ca atare!

Sursa info

Comments