BOX IN TRAFIC - Doi motociclisti si un sofer s-au batut fara ca politia sa intervina

BOX IN TRAFIC - Doi motociclisti si un sofer s-au batut fara ca politia sa intervina

BOX ÎN TRAFIC  Un incident neaşteptat a blocat traficul dintr-un orăşel rusesc pentru câteva zeci de minute. Doi motociclişti şi un şofer s-au luat la bătaie în mijlocul drumului, împărţindu-şi pumni şi picioare cu o violenţă greu de imaginat, scrie Daily Mail.

Episodul violent ar fi pornit de la unul dintre motocicliştii, care a ieşit în faţa şoferului într-o intersecţie din oraşul rusesc, Yekaterinburg.

Proprietarul automobilului a început să ţipe la motociclistul tupeist, iar acesta, alături de camaradul său au oprit şi s-au repezit la şofer cu intenţia de a-l lovi. În înregistrarea video de mai jos se poate observa cum unul dintre motociclişti sare de pe autovehiculul cu două roţi, lovindu-l cu pumnul pe şoferul maşinii prin geamul automobilului.

Pentru a scăpa, şoferul a folosit spray cu piper, apoi, s-a apropiat de atacator împiedicându-l să părăsească locul incidentului şi astfel, s-a dezlănţuit un adevărat meci de box în mijlocul străzii. În cele din urmă, motocicliştii au reuşit să scape din “ring” şi au fugit.

Sursă

Comments