CALUGARII SE REVOLTA - Amplu protest impotriva Patriarhului Daniel (VIDEO)

CALUGARII SE REVOLTA - Amplu protest impotriva Patriarhului Daniel (VIDEO)

CĂLUGĂRII SE REVOLTĂ  Preoții se revoltă și încearcă să strângă rândurile pentru a iniția un mare protest împotriva Patriarhului Daniel, chiar în fața Patriarhiei. Preoții și călugării de la Muntele Athos se declară împotriva documentelor semnate la Sinodul din Creta.

„Apel şi Mesaj urgent din Sfântul Munte Athos Nu luați în derâdere, dați mai departe: Noi, călugării din Sfântul Munte Athos, împreună cu voi, tot poporul Ortodox, am hotărât, ca în zilele de 22, 23 şi 24 august 2016 (luni, marți, miercuri) pentru a se ține Post Negru până seara, la ora 20:00, apoi doar pâine și ceai.

Rugăciune pentru salvarea Ortodoxiei : De citit Psaltirea pe zi + Paraclisul Maicii Domnului, iar pe 30 august între orele 8:00 – 9:00, vom veni noi (călugării din Sfântul Munte Athos) în sprijinul oamenilor și vom fi prezenți de față cu toți episcopii care nu au semnat în Creta.

Apoi preoți, călugări, maici, mireni vom merge la Patriarhie, Mitropolie, Episcopie unde se află acei episcopi trădători care au semnat în Creta pentru a le cere public să demisioneze din funcția de episcop sau să se pocăiască public și să retragă semnătura pe care au pus-o pe documentele acelea neortodoxe.

Acum e salvarea ortordoxiei, altfel pedeapsa lui Dumnezeu va veni peste noi toți. Nu luați în glumă acest mesaj. Dați mai departe să vadă toată lumea. Doamne ajută!

Trebui să ne unim noi (mirenii) și să demonstrăm că Biserica Ortodoxă înseamnă cler+popor, unde clerul slujește poporului și niciodată clerul nu poate fi stăpân pe popor și să semneze în numele poporului fără să îi întrebe dacă sunt sau nu de acord cu apostazia din Creta.
Să ne unim acum cât avem vreme, că pe urmă va fi prea târziu.

Vino şi tu în dealul mitropoliei la Catedrala Sfinții Împărați Constantin şi Elena (La Sfântul Dimitrie Basarabov) să îl dăm jos pe ereticul patriarh Daniel Ciobotea. Vino la mitropolia Moldovei, Olteniei, Banatului, Ardealului, la toate episcopiile unde sunt cei 24 de apostați care au semnat la Sinodul din Creta”, se arată în mesajul clericilor.

Pe internet a devenit viral discursul unui călugăr ortodox de la Muntele Athos, Ștefan Stancu.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments