Camera: Persoanele ce nu au calitatea de pensionari vor putea sa plateasca pana la 31 ianuarie 2018...

Camera Deputatilor a decis marti prelungirea pana la data de 31 decembrie 2018 a termenului stabilit in vederea incheierii contractului de asigurare sociala pe baza caruia persoanele care nu au calitatea de pensionari pot efectua plata contributiei de asigurari sociale pentru perioadele de timp in care nu au avut calitatea de asigurat in sistemul public de pensii sau intr-un sistem de asigurari sociale neintegrat acestuia, informeaza AGERPRES.

Deputatii au adoptat in acest sens, in unanimitate, proiectul de lege privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 32/2017.

Persoanele interesate vor putea sa incheie un contract de asigurare sociala, pana la data de 31 decembrie 2018. Plata contributiei de asigurari sociale se efectueaza intr-o singura transa sau esalonat, in transe lunare, pana la data de 31 decembrie 2018, precizeaza proiectul.

Camera Deputatilor este for decizional.

The post Camera: Persoanele ce nu au calitatea de pensionari vor putea sa plateasca pana la 31 ianuarie 2018 contributia de asigurari sociale appeared first on ZiarMM.

Comments