CAMPANIE DE CONSTIENTIZARE – Fii treaz la volan!

CAMPANIE DE CONSTIENTIZARE – Fii treaz la volan!

CAMPANIE DE CONŞTIENTIZARE Până în 15 septembrie, Poliţia Română desfăşoară la nivel național campania de siguranță și prevenție rutieră  Fii treaz la volan! Campania este realizată în parteneriat cu Fondul de Protecție a Victimelor Străzii, Radio România Actualități și Asociația Pentru Promovarea Asigurărilor.

CAMPANIE DE CONŞTIENTIZARE Campania se axează pe mesaje-cheie, menite să crească nivelul de conștientizare a riscurilor la care se expune oricine urcă la volan obosit sau care se lasă distras de smartphone, în timp ce conduce.

De asemenea, mesajul promovat de campanie vizează şi riscul conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a anumitor tipuri de medicamente.

În cursul anului 2015, s-au înregistrat 9.380 de accidente de circulaţie grave, soldate cu decesul a 1.893 de persoane și rănirea gravă a altor 9.056.

Astfel, în cadrul campaniei, vor fi distribuite broșuri informative gratuite, conținând recomandări de care orice conducător auto ar trebui să țină cont atunci când pleacă la drum.

Demersul Poliţiei Române este susținut de o solidă componentă online, platforma treazlavolan.ro prezentând, într-o formă structurată, principalele elemente de care un șofer responsabil ar trebui să țină cont, precum și statistici și studii din întreaga lume, care atestă importanța ce trebuie acordată acestor aspecte.

Mesajul este dublat, în premieră, de o campanie online de VIP endorsement. George Ivaşcu, Nicu Alifantis, Alexandru Petrovici, Dan Fințescu, DJ Olix sau Laurențiu Guran (ASHA Band) sunt câteva dintre numele cunoscute în showbiz-ul românesc, care promovează mesajele campaniei Fii treaz la volan!

Comments