Care sunt masurile pe care unitatile de alimentatie publica le vor lua impotriva raspandirii coronav...


Miercuri, reprezentantii Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) vor prezenta masurile specifice de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2 pe perioada starii de alerta in unitatile de alimentatie publica, informeaza Agerpres.


Aceste
masuri vor fi prezentate in cadrul unei conferinte de presa, in care se va
vorbi si despre verificarile efectuate de inspectorii ANSVSA in perioada 18 -
26 mai 2020.


Conferinta
de presa va fi sustinuta de presedintele ANSVSA, Robert Viorel Chioveanu.


La eveniment
sunt invitati Razvan Pirjol, secretar de stat in Ministerul Economiei, Energiei
si Mediului de Afaceri, Amalia Serban, director general in cadrul Ministerului
Sanatatii, Simona Parvu, director general al Institutului National de Sanatate
Publica (INSP), Corina Zugravu si Andra Neamtu, cercetatori in cadrul INSP,
Octav Dura si Daniel Mischie, membri ai Organizatiei Patronale a Hotelurilor si
Restaurantelor din Romania (HORA), Mohammad Murad, presedinte al Federatiei
Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Dragos Raducan,
prim-vicepresedintele executiv FPTR si Cristian Duicu, directorul general al
Directiei Generale Siguranta Alimentelor din cadrul ANSVSA.


Comments