Cat costa cele mai avantajoase camere video AUTO si cum sa alegi modelul potrivit pentru tine

Cat costa cele mai avantajoase camere video AUTO si cum sa alegi modelul potrivit pentru tine

Foarte multe oferte pentru diferite camere video Auto gasiti AICI.

In continuare, noi am selectat cateva exemple de camere video Auto cu capacitati diferite, implicit si preturi diferite, dar care pot sa ti se potriveasca tie cel mai bine.

Primul criteriu care deosebeste camerele video auto este senzorul de imagine si rezolutia la care acesta poate filma, stoca si reda imaginea inregistrata. Alte criterii foarte importante sunt si marimea spatiului de stocare, acesta poate fi de obicei ajustat, marit cu ajutorul cardurilor de memorie.

In continuare, am ales 6 camere video Auto diferite care va ajuta sa inregistrat drumul dumneavoastra cu masina.

Camere video Auto – General Plus K6000

Deoarece am ales sa va prezentam cele mai ieftine camere video auto, incepem cu cel mai ieftin model DVR 720p. Gasiti o reducere de 63% pentru camera auto general Plus K6000 care filmeaza HD. Pretul e mult sub 100 de lei si oferta completa poate fi gasita AICI.

Mai multe camere video Auto DVR 720p gasiti AICI.

Camere video Auto – Auto DVR 1080P

Daca vreti o camera ceva mai performanta, care sa filmeze la 1080p si sa coste putin, o prima oferta pe care v-o recomandam noi este cea la camera auto DVR Black Box Novatek C900. Camera are 1080P, rezolutie FullHD si senzor de imagine de 12MpX. Unghiul de filmare este de 170 de grade, cu lentine hi rez si 4x zoom digital. Oferta poate fi gasita AICI.

Mai multe camera video Auto DVR 1080P gasiti AICI.

Camere video Auto – Auto Duble

Am selectat pentru voi si un model de camera video auto dubla, la un pret foarte avantajos. Display-ul este de 4.3 inch, camerele foto sunt performante de 12 mega pixeli, unghi de filmare 170 pentru cea din fata si 120 pentru cea din spate. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

In plus, mai multe modele de camere video Auto duble gasiti AICI.

Camere video auto – Tip oglinda

Stiati ca exista si camera video Auto de tip oglinda, care nu va incurca vederea in niciun fel, ba mai mult va ajuta sa va asigurati mai usor. Surprinzator, o asemenea tehnologie foarte dezvoltata nu costa foarte mult. Am ales modelul General plus L802 care are display de 4.3 inch TFT LCD, unghi de filmare de 160 de grade si rezolutie inalta. Pretul poate fi gasit AICI.

Mai multe astfel de camere gasiti AICI.

Camere video Auto  cu WiFi

Nu exist ape piata deocamdata foarte multe modele care sa aiba aceasta capacitate WIFI de a transmite pe telefon video. Noi am ales sa va prezentam o camera de la NOvatech D828 cu unchi de 170 de grade si 12mp senzor de imagine si desigur optiunea de WIFI HOTSPOT. Pretul poate fi gasit AICI.

Alte modele de camera video Auto pot fi gasite AICI.

Camere video Auto – marsarier

Ultimul tip de camera video Auto pe care v-o prezentam este cea pentru marsarier, atat de necesara oricarui sofer. Nici acest tip de camera nu este foarte costisitor. Am gasit o reducere de 40% pentru un model cu 1080p Full HD, unghi de filmare de 170 de grade si camera foto cu senzor de imagine de 5 mp. Pretul foarte avantajos il gasiti AICI.

Mai multe modele de camera video Auto gasiti AICI.

Articole recomandate

Comments