Cata sare se pune in apa in care fierbi pastele. Sfaturi de la bucatarii profesionisti
Cativa bucatari faimosi au dezvaluit pe TikTok-ul de la Food Network cum pun eu sare in apa pentru paste. Iubitorii acestui fel de mancare au dezvaluit ca acest truc i-a ajutat sa-si dea seama ca e posibil sa fi gresit pana acum.
Cata sare se pune in apa in care fierbi pastelePrimul care si-a dezvaluit secretele din bucatarie a fost Chef Jet Tila. Acesta a turnat o jumatate de cana de sare in doi litri de apa. Apoi, chef Alex Guarnaschelli a facut acelasi lucru cu apa pentru paste. Aceasta din urma a spus ca apa ar trebui sa aiba gust ,,ca apa de mare" inainte de a adauga pastele.
Ceaiul recomandat pentru sanatatea intestinala, potrivit dieteticienilorBucatarul Michael Symon a folosit doar cateva degete de sare pentru o oala mare de apa. Chef Claudette Zepeda a folosit un ,,strop" de sare de marimea unei palme pentru apa.
Chef Ree Drummond, pe de alta parte, a folosit doar un praf de sare. Chef Tiffany Derry l-a contrazis pe bucatarul Guarnaschelli. El a spus ca apa ar trebui sa aiba un gust sarat, dar nu chiar la fel de sarat ca apa din mare. In schimb, el a adaugat patru sau cinci prafuri mari de sare in apa.
In total, Food Network a avut noua bucatari care sa arate cata sare ar trebui sa pui in apa pentru paste. Concluzia generala a fost ca ai nevoie de mai mult decat un praf de sare, dar poate nu chiar de o jumatate de cana.
Ce se intampla in organism daca mananci iaurt in fiecare zi timp de o saptamana. Schimbarile care se pot produceCe faci cu pastele dupa ce s-au fiert: e sau nu clatirea necesaraToata aceasta sare adaugata s-ar putea sa te faca sa te intrebi daca e nevoie sa clatesti pastele dupa ce le-ai scos din apa. Specialistii spun ca nu e nevoie sa faci acest lucru daca urmeaza sa le servesti imediat.
Citeste continuarea aici
Dieta cu mere. Cum poti sa slabesti 7 kilograme intr-o saptamana
Comments