Catalin Cirstoiu: ,,Bucurestiul e un oras al nimanui. Vedem la tot pasul sobolani care umbla pe stra...

,,Eu cred ca a venit vremea sa avem un om serios, nu ne putem juca, totusi, cu viitorul Bucurestiului, ca ne-am cam jucat cu el, ne-am jucat la modul real, am promis si nu am facut. Am promis 30 de gradinite. Sunt? Nu. Am promis 15 scoli. Sunt? Nu. Si asa mai departe. Eu cred ca a venit vremea, dincolo de picanteriile campaniei electorale si sa vina o vreme cand trebuie sa ne gandim ca trebuie sa tragem o linie si sa facem ceva pentru oras", a afirmat candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei.

,,Eu cred ca de asta are nevoie Capitala, de un om hotarat, de un om care sa puna ordine, ordine in tot ceea ce inseamna trafic si daca vorbim de trafic inseamna poluare, sa avem aer curat, sa puna ordine in siguranta familiei, asta e un lucru foarte important pana la urma, siguranta copiilor nostri, sa simti copilul in siguranta cand se duce la scoala, cand se duce in parc, cand merge pe strada. Sa spunem "stop" drogurilor, sa avem un oras fara droguri. Eu cred ca a venit vremea sa lasam inactivitatea, lenea si sa trecem in categoria de a avea un om serios la Primaria Capitalei, un om care stie sa faca", a transmis Catalin Cirstoiu.

Mihai Tudose, despre retragerea lui Catalin Cirstoiu: ,,Deja creste 2-3 procente pe saptamana"

"Alianta care-mi sustine candidatura tocmai asta are ca obiectiv, sa asigure o stabilitate. Eu asta spun cetatenilor acestui oras, ca a venit vremea ca primarul general sa comunice, sa faca echipa cu primarii de sector, a venit vremea ca primarul general sa aiba o usa deschisa exact acolo unde se obtin sursele de finantare. Iar daca vorbim de surse de finantare, Primaria Capitalei ar trebui sa-si identifice surse noi de finantare, fondurile europene o sansa aproape ratata in mandatul actual al primarului general. Si multe alte posibilitati. Parteneriate public-privat. Trebuie sa cream un mediu de afaceri care sa genereze venituri Capitalei pentru ca fara a avea o viata economica efervescenta in Bucuresti noi nu o sa reusim nimic. Tocmai asta se intampla in Capitala, e un oras al nimanui, in care practic nu mai exista un mediu economic chiar daca spunem ca a crescut PIB-ul pe cap de locuitor, se vede in viata de zi cu zi a fiecarui om? Se vad nervii din trafic. Se vede grija unui om care merge in parc si e intuneric. Pana la urma noi vedem la tot pasul sobolani care umbla pe strada, vedem mizerie, vedem gunoaie, vedem capuse", a mai declarat Catalin Cirstoiu.

Prima reactie in cazul Mariei, gravida de 38 de ani, moarta in spitalul din Bacau: Cum se apara medicii dupa acuzatiile familiei

Comments