CAUTARI – Alti doi romani sunt dati disparuti in urma atacului terorist de la Nisa

CAUTARI – Alti doi romani sunt dati disparuti in urma atacului terorist de la Nisa

sursa foto: facebook

CĂUTĂRI. Alți doi români sunt dispăruți în urma atentatului care a avut loc pe 14 iulie în Nisa. Este vorba despre doi tineri, Alexandru Goldan și iubita sa, Elena, care se aflau în orașul de pe Coasta de Azur. Informația a fost publicată pe pagina de Facebook – SOS Nice. Cu toate acestea, nu există nicio cerere oficială depusă la Ministerul român al Afacerilor Externe. De asemenea, un alt român este dat dispărut în urma atacului terorist, soția și fiul acestuia fiind identificați în spitalele din orașul de pe Coasta de Azur.

La postarea privind îngrijorarea apropiaților că aceștia nu mai răspund la mesaje, un utilizator al rețelei a fost postat un comentariu în care spune că l-ar fi văzut la festivalul de artificii din seara fatidică, lângă Mercure Beach, plaja unui hotel de lângă Promenade des Anglais.

CĂUTĂRI. Cei doi români sunt Alexandru Goldan, un tulcean care, potrivit contului său de pe rețeaua de socializare este stabilit în insula Capri, și Elena Condei, care este din Bacău și ar locui tot în Capri. Pe 2 iulie, Alexandru Goldan a postat că se află în vacanță pe Coasta de Azur.

Pe pagina de Facebook SOS Nice au fost postate, încă de joi, imagini cu persoane care încă sunt dispărute, în urma atentatului. Pe aceeaşi pagină a apărut şi anunţul privind familia de români dată dispărută la Nisa. Până acum, copilul minor şi mama acestuia au fost găsiţi în spitale din Nisa.

Sursa info

Comments