CAZ CIUDAT – A sunat la 112 ca sa ii scoata verigheta

CAZ CIUDAT – A sunat la 112 ca sa ii scoata verigheta

CAZ CIUDAT. Cazurile ciudate nu contenesc nici măcar o zi în cea mai aglomerată secţie de spital din Botoșani. Cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe au parte zilnic, pe lângă cazuri grave şi foarte grave, de cazuri care îi duc de la zâmbet la consternare.

Unul dintre acestea a fost cel al unei femei de 63 de ani din judeţ. Aceasta a chemat ambulanţa, spunând că acuză dureri puternice în piept.

NESIMȚIRE – Ambulanţă confundată cu taxiul

”Iniţial cei care erau în cameră au zâmbit, crezând că este o glumă. Însă doamna era extrem de serioasă şi a repetat că o doare în zona toracelui. A fost îmbrăţişată prea strâns de o rudă cu care nu se văzuse de mult timp. Diagnosticul de prezentare a fost traumatism hemitorace drept. I s-a explicat că nu are nimic şi că durerea ar putea persista şi două-trei săptămâni şi că o radiografie nu o ajută”, a spus un medic din cadrul UPU.

Femeia s-a liniştit însă, abia după ce a fost iradiată. Imaginea a confirmat ceea ce medicii îi spuseseră deja, că totul este în ordine.

A chemat ambulanța să îi scoată verigheta

Tot în acest an, un bărbat de 33 de ani, din Botoşani, a reuşit „performanţa” de a chema salvarea ambulanţa doar pentru că nu reuşea să-şi scoată verigheta de pe deget.

PACIENT AGRESIV – O asistentă a fost bătută în ambulanță

Unul dintre cazurile care au stârnit amuzamentul cadrelor medicale este cel al unei femei de 41 de ani, din Unţeni, care a sunat la 112, spunând că se simte foarte rău, fiind la un pas de a leşina.

Ajunsă la spital, femeia a mărturisit adevărul: voia o clismă.

”A spus că este slăbită, că are o stare continuă de greaţă şi vărsături, simţea că se sufocă, însă în momentul în care a fost preluată de asistent pentru a i se recolta analize şi a i se pune o perfuzie, a spus că ar dori şi o clismă, că nu a mai ieşit cu scaunul de şase zile”, a spus un medic din cadrul UPU.

Cadrele medicale din Urgenţe i-au explicat acesteia că putea apela fie la medicul de familie. Putea merge direct la un farmacist, care i-ar fi prescris un laxativ care să o ajute în problema dificilă în care se afla.

Sursa info

Comments