Cazul Croitoru. FRJudo sesizeaza Consiliul Superior al Magistraturii in speta judecatoarei Balc Mia Irina

Cazul

Cazul Croitoru. FRJudo sesizeaza Consiliul Superior al Magistraturii in speta judecatoarei Balc Mia...

In argumentele prezentate de Federatie, prin care solicita sanctionarea acesteia, se arata ca au fost respinse, "fara motive sau explicatii logice", toate solicitarile de administrare a probelor prezentate de catre martori sau avocatul apararii.

De asemenea, mai arata Federatia Romana de Judo, nu s-au luat in considerare argumentele prezentate de catre aparatorul acesteia in ceea ce priveste Raportul de Expertiza Financiara si Contabila.

In ciuda faptului ca, pe durata procesului, nu au fost nici invocate si nici administrate probe in dovedirea existentei unui prejudiciu moral sau de imagine, aceasta a dispus plata sumei de 100.000 Euro, despagubiri morale.

Regasiti, AICI, documentul pe care FRJudo l-a inaintat CSM.Antrenorul de judo Adrian Croitoru, despagubiri uriase in instanta. Cum a reusit sa dea o "lovitura" de 100.000 de euro

Antrenorul de judo Adrian Croitoru a castigat daune morale in valoare de 100.000 de euro pentru ca a fost concediat de catre Federatia Romana de Judo (FRJ) din functia de antrenor al Lotului Olimpic Masculin de Seniori. Judecatoarea Mia Irina Balc, de la Tribunalul Brasov (Sectia I Civila), i-a acordat antrenorului nu doar uriasele daune morale, ci si despagubiri constand in drepturi salariale, diurne si indemnizatii de concediu.

Comments