CE NE LIPSEA… – Un nou partid: Forta Nationala

CE NE LIPSEA… – Un nou partid: Forta Nationala

foto libertatea

CE NE LIPSEA… Partidul Forța Națională, lansat în România de Marine Le Pen, șefa naționaliștilor francezi, a fost înregistrat vineri, oficial, în registrul partidelor politice și poate participa în alegerile din toamnă.

CE NE LIPSEA… De altfel, formațiunea a anunțat că ”începe pregătirea pentru alegerile din această toamnă pentru a oferi societății românești alternativa unui partid patriotic capabil să îi apere interesele”.

Și mai interesant este că secretarul general al formațiunii, Mircea Găinușă, a lansat o invitație tuturor forțelor naționaliste, să se alăture Forței Naționale ”pentru a construi împreună în România o nouă direcție de acțiune, una care să aibă în vedere suveranitatea și autodeterminarea națiunii române conform cu interesele și cu valorile noastre proprii”.

Această invitație a fost deja urmată, mai mulți lideri ai Partidului România Unită alăturându-se Forței Naționale în ultima vreme, câteva filiale de la Partidului România Unită,PRU, fiind în discuții avansate să intre în partidul lui Marine Le Pen în perioada următoare.

PRU este amenințat astfel cu dispariția, după ce și prim-vicepreședintele Augustin Hagiu a demisionat din partid.

Sursă ştire şi foto.

Comments