Ce se intampla dupa ce mori. Experienta ca spirit explicata pas cu pas

Ce se intampla dupa ce

Ce se intampla dupa ce mori. Experienta ca spirit explicata pas cu pas

In general, odata ce spiritul a trecut in ceruri, el este intampinat de cei dragi, trece printr-o revizuire a vietii, iar apoi se muta in casa spiritului, scrie almeea.ro.

• Casa spiritului este locul unde existati ca si forma de energie a spiritului, traind cu alte energii spirituale de aceeasi constiinta, de acelasi nivel de energie si de aceeasi minte si ganduri, pe care le aveti ca si spirit. Sunteti o forma de energie care interactioneaza cu alte energii in interiorul taramului spiritului, dar nu tot timpul, si de multe ori sunteti in "casa spiritului" cu proprii ghizi spirituali.

• Dupa ce v-ati transformat din om in spirit, incepeti sa va extindeti mai mult energiile. Nu mai aveti parte de energiile pamantesti si de emotiile avute in viata trupeasca, asa ca nu veti mai experimenta sentimente ca frica si ura.
• Nu va veti simti niciodata singur atunci cand va veti intoarce la viata voastra ca si spirit, deoarece acolo ii veti intalni adesea pe membrii familiei voastre care au decedat inaintea voastra nu demult. Cu toate acestea, multi dintre acesti membri de familie nu vor face parte din familia dvs. spirituala. Vi se va oferi o perioada de acomodare cu noul dvs. statut.

• In viata spirituala, aveti conexiunea cu cei dragi voua, aflati inca pe pamant. Aveti la dispozitie intotdeauna o cale telepatica de comunicare cu ei si puteti vedea ce se intampla cu cei dragi, simultan, indiferent de locatia lor.

• Veti trece la un moment dat si printr-o recenzie a vietii voastre si veti vedea alegerile pe care le-ati facut in viata si motivatia lor. Nu va fi insa nicio judecata.

• Se poate cere permisiunea de a merge si vizita alte familii spirituale, indiferent daca acestea au o evolutie spirituala mai puternica sau mai slaba.

• In "casa spiritului" nu aveti o forma, desi o puteti lua pentru a-i intampina pe cei dragi, abia decedati, sau daca aveti de gand sa mergeti si sa vizitati un spirit care v-a fost drag pe pamant. Dar, pe acest taram, nu sunteti decat lumina si energie si, in functie de evolutia voastra spirituala, vibrati la frecvente diferite de energie si lumina.

• Toate spiritele traiesc intr-o familie spirituala, nu ca si cupluri, asa cum se intampla pe pamant. Dragostea in lumea spiritelor e total diferita fata de cea de pe pamant. Nu e vorba de dragoste romantica; e posibil ca unele spirite sa aiba o legatura extrem de speciala.

• Se-xul nu constituie nicio problema in ceruri. Odata ce v-ati mutat in aceasta dimensiune, el nu mai are niciun rol.

• Spiritele, ocazional, pot face modificari in echipamentele electronice de pe pamant sau pot face ca luminile sa palpaie, deoarece acestea, vibrand la un alt nivel de energie, pot creea o perturbare in interiorul campului electromagnetic.

• Spiritele cauzeaza ocazional mirosuri pe care oamenii pot detecta, cum ar fi fumul de trabuc sau parfum.

• Spiritele pot comunica cu pamantenii prin intermediul benzilor inregistrate, a televiziunii sau prin apeluri telefonice, care aparent nu provin de pe pamant.

• Spiritele au o legatura mare cu cei dragi ramasi pe pamant. Cu toate acestea, ele nu stau in mod continuu si urmaresc evenimentele care au loc in viata fiecaruia dintre cei dragi. Ei au o modalitate foarte telepatica de a sti cand marile evenimente au loc, atunci cand cei dragi celebreaza ceva sau se afla in primejdie.

Continuarea, AICI.

Comments