Ce spectacole poti sa vezi la Teatrul Municipal Baia Mare in zilele de 18 si 19 martie

Ce spectacole poti sa vezi la Teatrul

Ce spectacole poti sa vezi la Teatrul Municipal Baia Mare in zilele de 18 si 19 martie

Sambata, 18 martie, de la orele 10.00 si 11.30, la sala Teatrului de Papusi, cei mici au intalnire cu Clovnii in vacanta, regia Ionel Tanasa si Iulian Bulancea, spectacol in care doi clovni colorati si simpatici vor impartasi cu cei din public intamplarile si experientele lor de o viata, presarate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stangace sau melancolice, dar cu siguranta pline de viata.

In distributie: actorii Iulian Bulancea si Carmen Bulancea

Spectacolul dureaza 45 de minute, iar pretul unui bilet este 7 lei.

Sambata seara, de la ora 19.00, in sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul de dans contemporan "Placebo", concept, coregrafie si light design Arcadie Rusu.

"Placebo este medicamentul mintii noastre, care poate vindeca organismul de afectiuni. Este speranta, constienta sau inconstienta, ca ne vom insanatosi. Placebo este metafora cautarii unui tip de vindecare alternativa. "Placebo" este pastila de care medicina clasica a uitat, preocupata sa ne trateze simptomele si nu cauza. Medicina spitalelor noastre defineste sanatatea prin absenta bolii si ne administreaza tratamente cu prefixul "anti". Ne separa corpul in parti componente si ignora partea spirituala si emotionala. (Arcadie Rusu)

Din distributia spectacolului fac parte membrii Companiei de dans contemporan Ex-CENTRIC DANCE TEAM: Alex Macavei, Alina Cotet, Brianna Waltner, Carla Waltner, George Pop, Raul Hotcas, Roxana Florescu

Spectacolul dureaza 60 de minute, pret bilet : 20 lei intreg si 10 lei cu reducere, pentru elevi, studenti, pensionari.

PREMIERA SECTIEI REVISTA DE-CONECTAT, regia muzicala Calin Ionce

Duminica, 19 martie, de la ora 19.00, Sectia Revista a Teatrului Municipal Baia Mare are bucuria de a va invita la premiera spectacolului DE-CONECTAT, regie muzicala Calin Ionce, scenografie Mihai Valu.

DE-CONECTAT este un concert care reuneste hituri nemuritoare, de ieri si de azi, aduse intr-o maniera cat mai acustica - de altfel foarte la moda, acum, in contemporaneitate. Muzicienii TMBM impreuna cu artisti baimareni, reuniti in formula AKUSTIKA BAND, vor face sa rasune piese celebre diversificate stilistic ale unor personalitati de renume mondial – precum Frank Sinatra, Michael Jackson, The Beatles, alaturi de Imagine Dragons, Hooverphonic etc.

Din distributia spectacolului fac parte artistii Dorin Griguta, Razvan Pasca, Romeo Cornelius, Andrei Petrus, Emanuela Dumitran, Madalina Rogojan, Petru Damsa, Vasile Pop, Adam Jenei, Adrian Bogdan, Dan Secheli, Calin Ionce.

Spectacolul are loc la sala studio, dureaza 80 de minute, iar pretul unui bilet la premiera este 25 lei.

ZiarMM

The post Ce spectacole poti sa vezi la Teatrul Municipal Baia Mare in zilele de 18 si 19 martie appeared first on ZiarMM.

Comments