Ce spune Catalin Bordea despre o posibila impacare cu Livia, fosta sotie. Comediantul inca nu si-a r...


Catalin Bordea a surprins cu declaratiile facute dupa ce a fost intrebat daca e posibil sa se impace cu Livia, fosta sotie. Ea deja si-a refacut viata alaturi de cantaretul Spike, fostul bun prieten al comediantului.


Catalin Bordea si Livia au divortat acum cateva luni, de comun acord, la notar. Invitat in emisiunea ,,Xtra Night Show", moderata de Dan Capatos la Antena Stars, Catalin Bordea a vorbit pentru prima data despre despartirea de Livia. Juratul de la ,,iUmor" a recunoscut ca a apelat la un psiholog si ca sotia lui era complet schimbata dupa ce el s-a intors de la America Express.


,,Chestia asta mi-a pus capac. Te lasa mama, tata, sotia... eu deja aveam teama abandonului, dar nu stiam ce inseamna exact. (...) Eu m-am dus la terapie sa fiu alaturi de ea. Nu m-am dus la terapie sa vad care este treaba cu mine. (...) Am gasit-o schimbata radical dupa ce m-am intors de la America Express. (...) Eu am luat totul pe mine, adica eu eram clar de vina. (...)


Imi reprosam ca nu am fost mai atent, imi reprosam ca poate nu am fost destul de barbat, mi-am reprosat ca nu am fost deloc barbat in tot timpul relatiei, am fost mai mult copil decat barbat, mi-am reprosat ca am jucat un personaj, acest comediant care vine si acasa si care tot timpul incearca sa isi faca sotia sa rada. Si nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reprosat ca uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale si poate nu le-am vazut", a marturisit Catalin Bordea, pentru ,,Xtra Night Show".Catalin Bordea, Spike si Livia

Si a continuat: ,,Iti dai seama ca mi-a gasit (n.r. - psihologul). Adica mi-a gasit multa frica acolo, mi-a gasit multa lasitate, mi-a gasit trauma abandonului. (...) Mi-a gasit perfectionist... eu nu am luat niciodata premiul II, niciodata in viata asta, eu tot timpul trebuia sa fac ceva sa iau premiul I. (...) Trauma abandonului la mine s-a redus considerabil".


Catalin Bodea: ,,Acum trebuie sa lucrez la mine"


In aceeasi emisiune, Dan Capatos l-a intrebat pe Catalin Bordea daca ar fi posibil se se impace cu Livia. Comediantul spune ca nu stie in momentul de fata cum ar proceda.


Dan Capatos: Daca ar veni la tine si ti-ar cere iertare, ar pica in genunchi?


Catalin Bordea: Nu pot sa raspund la intrebarea asta, nu pot pentru ca nu stiu.


Dan Capatos: Inseamna ca nu esti vindecat!


Catalin Bordea: Tocmai! Nu pot sa raspund la intrebarea asta!


Dan Capatos: Deci ai putea? Exista si posibilitatea asta, sa o primesti inapoi... Ai raspuns deja.


Catalin Bordea: Momentan, singurii care ma tin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni, care incontinuu imi fac portretul din urma: ,,Ba, tu despre cine vorbesti, despre asta care... despre asta care...". Pentru ca ai tendinta sa uiti... Ai iubit prea mult omul ala si cred ca daca erau mai multi ani de certuri, poate ca... dar pe mine m-a lovit TIR-ul pe munte. Recuperarea e una si socul mintal e alta. Pana se asaza, acum trebuie sa lucrez la mine, ei treaba lor. Dar nu pot sa raspund la intrebarea asta.https://www.youtube.com/watch?v=E_GSS72dT7w

Comments