Cele mai bune 3 bauturi pentru detoxifierea corpului. Ti le poti face acasa, in fiecare dimineata

Cele mai bune 3 bauturi pentru detoxifierea corpului. Ti le poti face acasa, in fiecare dimineata

Cele mai bune 3 bauturi pentru detoxifierea corpului. Ti le poti face acasa, in fiecare dimineata

ti le poti face singura acasa si sunt obtinute din numai doua ingrediente. Lamaia este ingredientul de baza, avand un efect puternic detoxifiant.Iata trei bauturi detoxifiante pe care ti le poti face acasa, in fiecare dimineata:

Lamaie si menta

Nu doar ca menta are un efect antibacterian si ajuta la scaderea numarului de bacterii din gura, ceea ce elimina mirosul neplacut, dar reduce in acelasi timp pofta de mancare, stimuleaza digestia si te ajuta sa slabesti.Pentru a prepara aceasta bautura, toarna apa fierbinte peste cateva frunze de menta si adauga zeama de la o jumatate de lamaie. Bea aceasta bautura dimineata, pentru a stimula eliminarea toxinelor din organism.

Lamaie si rodie

Rodiile sunt delicioase si contin o multime de nutrienti. Semintele unei singure rodii iti ofera 40 la suta din doza zilnica de vitamina C si 45 la suta din doza zilnica de fibre. Are, in acelasi timp, de trei ori mai multi oxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde. Adaugand rodie in bauturile tale zilnice, vei beneficia de proprietatile sale antioxidante, antiinflamatoare si de stimulare a digestiei.Pune un pumn de seminte de rodii intr-o cana si piseaza-le cu grija folosind o lingura. Toarna deasupra lor apa fierbinte, iar la final adauga zeama de la o jumatate de lamaie.

Lamaie si ghimbir

Ghimbirul este un adevarat aliment minune care are o multime de beneficii pentru sanatate, de la proprietati antiinflamatoare, stimularea sistemului imunitar si prevenirea senzatiei de greata. Gingerolul, o substanta continuta de ghimbir, este un bioactiv natural, care are efect antioxidant si ajuta la combaterea racelilor.Pentru a prepara aceasta bautura, taie bucatele mici sau da prin razatoare o bucata de ghimbir de aproximativ cinci centimetri. Pune ghimbirul intr-o cana, toarna apa fierbinte si adauga la final zeama de la o jumatate de lamaie.

Sursa: eva.ro

Comments