Celebra bucatareasa Jamila, in lacrimi dupa procesul "Eclerul la tava": Am primit un val de ura pent...

"Imi este greu pentru ca am primit un val de ura pentru ceva ce nu am inceput eu", a spus Jamila, intr-un video postat pe retelele sociale.

"Niciodata nu am vrut sa fiu implicata intr-un scandal", a aratat celebra vloggerita culinara, dupa procesul lung de cinci ani cu bloggerul Laura Laurentiu.

Magistratii spun ca cea din urma a fost cea care a spart gheata cu reteta eclerului la tava, iar Jamila trebuie sa ii plateasca si cheltuielile de judecata de 10 mii de lei.

"Am avut un schimb de mesaje pe o perioada mai lunguta de timp, asta pana in 2019. Am indraznit sa fac aceea reteta de ecler la tava. Stiam reteta de mult, habar nu aveam daca era cineva care ar fi facut-o prima, ne prima, habar nu aveam", a mai spus ea.

Atunci, videoclipul Jamilei cu reteta a fost blocat timp de 17 zile, iar discutiile dintre cele doua au ajuns in instanta.

"De ce era greu de zis: <<Mai, fata, eu am facut-o inaintea ta cu atatia ani, reteta e a mea, titlul este al meu, eu vreua sa il schimbi>>. Era foarte simplu. Nu avea de ce sa imi faci un rau in mod gratuit", a aratat ea.

"M-a deranjat ca videoul ei avea acelasi titlu, imaginea ilustrativa clipului reporduce pozitia imaginii mele ilustrative", spune, de cealalta parte, Laura Laurentiu.

In ciuda pierderii din instanta, Jamila a reusit sa inregistreze la OSIM marca "Eclerul la tava", in cazul in care desertul este asociat cu numele ei.

Comments