CER APARATURA NOUA - Vezi cat costa aparatura ce o cumpara DNA, dupa ruperea de SRI

CER APARATURA NOUA - Vezi cat costa aparatura ce o cumpara DNA, dupa ruperea de SRI

CER APARATURĂ NOUĂ  Decizia Curții Constituționale care scoate SRI din joc începe să producă efecte. Odată cu mutarea în noul sediu de la Hotel ”Triumf”, procurorii DNA vor să aibă și aparatura necesară pentru a face pe cont propriu activitatea făcută până acum de SRI pentru ei.

CER APARATURĂ NOUĂ  Direcţia Naţională Anticorupţie vrea să achiziţioneze echipamente IT şi a iniţiat în acest sens o procedură de licitaţie deschisă, potrivit unui anunţ publicat pe SEAP pe 9 iulie., după ce statul a decis ruperea acesteia de Serviciul Român de Informații.

Anunţul implică un contract de achiziţii publice şi vizează cumpărarea de “echipamente IT – servere, echipamente stocare, staţii de lucru, staţii de lucru mobile, switch-uri, scanere, staţii de achiziţie date, staţii de analiză date, copiere date”.

Locul principal de livrare a acestor echipamente este sediul DNA din strada Ştirbei Vodă, numărul 79-81, Bucureşti. Valoarea estimată, fără TVA, a contractului este de 3.433.800 de lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 22 august, ora 16,00. În ceea ce priveşte condiţiile de deschidere a ofertelor, anunţul precizează că data limită de evaluare a acestora în SEAP este 23 august, ora 18,00.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments