CERTAtI CU LEGEA Cercetati pentru

CERTAtI CU LEGEA – Cercetati pentru infractiuni rutiere

CERTAŢI CU LEGEA Poliţiştii maramureşeni au depistat, ieri, 22 august, cinci persoane care conduceau autovehicule fără a respecta prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.

CERTAŢI CU LEGEA Poliţiştii băimăreni au depistat pe bulevardul Bucureşti din municipiu un băimărean de 42 de ani, care se deplasa cu autoturismul chiar dacă avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat domiciliat în localitatea Tisa. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul de la volan nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Tot fără permis de conducere a fost depistat în trafic, pe DJ 186 pe raza comunei Bogdan Vodă, un tânăr de 29 de ani domiciliat în comuna Ieud.

Un borşean şi un bărbat din Târgu Lăpuş, care conduceau autovehicule chiar dacă se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, sunt de asemenea cercetaţi de poliţişti pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsuri legale.

Comments