Chefi la cutite 16 aprilie. Incepe bootcampul sezonului 13. Concurentii se confrunta cu presiunea ce...


Diseara la Chefi la cutite incepe bootcampul sezonului 13! Concurentii intra acum in cea mai dura etapa eliminatorie de care vor trece doar cei care demonstreaza ca merita intr-adevar un loc intr-una dintre echipele juratilor.


Singurii care nu se confrunta cu emotiile covarsitoare ale bootcampului sunt castigatorii cutitelor de aur. Restul competitorilor vor simti din plin presiunea celei dintai probe, care le va cere talent, creativitate, dar si controlul emotiilor in cele mai stresante conditii.


Juratii sunt extrem de exigenti si vor sa vada un nivel ridicat de executie, dar si capacitatea de a lucra in conditii problematice, intrucat concurentii nu vor avea la dispozitie tot confortul unei bucatarii complet utilate. Cine bifeaza aceste cerinte si adauga o tusa personala, care da originalitate preparatului, are o sansa in plus sa fie remarcat de jurati.






,,Trebuie sa fiu foarte atent, ca un cautator de aur - de talente in bucatarie. Am nevoie, totodata, de oameni care sa transmita dorinta de a castiga. Caut jucatori de cursa lunga, care sa zdruncine echipele adversarilor mei. Si imi doresc o echipa care sa lucreze intr-adevar ca o echipa", a declarat Chef Orlando Zaharia.


,,In bootcamp, pe langa gustul din farfurie, vreau sa simt si acea conexiune intre mine si concurent, pentru ca acest lucru va fi foarte important in felul cum va functiona echipa. Vreau sa vad concurenti care au curaj si viziune, dar si spirit de echipa", a spus Chef Alexandru Sautner.


,,Bootcampul este o etapa esentiala. Presiunea este maxima pentru ca noi, ca jurati, trebuie sa stim foarte vine ce concurenti alegem.


Trebuie sa fim cu ochii-n patru, foarte atenti la fiecare detaliu. Eu vreau sa-mi aleg cea mai buna echipa, alcatuita din cele mai diverse persoane - de la cel care gateste traditional la cel care stapaneste perfect tehnica, de la un bucatar specializat pe mancare asiatica si un patiser extraordinar la unul care, chiar daca nu stie foarte bine sa gateasca, sa ajute echipa din punct de vedere moral.


Nu-mi doresc o echipa doar de bucatari", a explicat Chef Richard Abou Zaki. ,,Acum vom vedea cu adevarat cum se comporta concurentii sub presiune.


Trebuie sa dea tot ce au mai bun ca sa ne impresioneze, pentru ca fiecare detaliu va conta, iar noi vom face alegerile cu maxima responsabilitate", a punctat Chef Stefan Popescu, care va juriza farfuriile in bootcamp alaturi de ceilalti trei Chefi.


Comments