Cine este bucatarul echipei nationale de fotbal a Romaniei. Andrei Voica a castigat MasterChef Roman...


Andrei Voica, fostul castigator MasterChef 2015, a devenit bucatarul nationalei de fotbal a Romaniei, dupa ce fostul bucatar Yalcin Cadar, care le-a gatit tricolorilor timp de 20 de ani, a decedat in august 2021, rapus de COVID. Cel care a apelat la bucatarul de la CSU Craiova a fost Mirel Radoi.


Andrei Voica a devenit in scurt timp unul dintre cei mai apreciati bucatari, dupa participarea la MasterChef in 2015. Este casatorit si are impreuna cu sotia lui o fetita. In ultimii ani, Andrei Voica s-a schimbat total si este aproape de nerecunoscut. Dovada sta in ultimele imagini surprinse cu acesta.


In urma cu 3 ani, Andrei a povestit pentru FRF TV ca a jucat fotbal pana la 21 de ani, pana la nivelul ligii secunde, dar si-a incheiat prematur cariera din cauza unei accidentari.


,,Mama mi-a insuflat pasiunea pentru bucatarie, iar tata - cea pentru fotbal. Tata e fost jucator al Craiovei Maxima. A vrut sa joc fotbal si sa ajung fotbalist. M-am apucat de fotbal la 7 ani. Eram talentat, o spuneau si antrenorii. Jucam mijlocas, eram decar, capitan de echipa.










Am facut junioratul la Scoala de Fotbal Gica Popescu.& Am avut o cariera mica destul de buna. Am ajuns pana la nivelul Diviziei B. La 21 de ani m-am accidentat si atunci am zis stop carierei de fotbalist. Bine ca am lasat fotbalul", a dezvaluit bucatarul, care a incercat sa se faca arbitru, dar nu i-a placut.


Andrei Voica a ajuns sa lucreze ca bucatar pentru CSU Craiova, dupa ce echipa a fost preluata de Mihai Rotaru. ,,Pentru el a fost primordiala alimentatia pentru fotbalisti. A cerut sa fie adus la echipa cel mai bun bucatar din Craiova. Asa am ajuns la Universitatea Craiova", a afirmat Andrei Voica, potrivit GSP.


,,Baietii m-au primit foarte bine. Cel mai de impact lucru a fost cand mister Mirel Radoi a venit la mine si mi-a strans mana si mi-a spus <>. A fost o mandrie pentru mine", a adaugat Voica.


Andrei spune ca a deprins tainele bucatariei profesioniste in strainatate, unde a plecat pentru a trai pe picioarele lui:


,,Am devenit bucatar profesionist de nevoie. Am plecat in Spania si a trebuit sa ma descurc singur, pentru ca imi era foame, intre ghilimele. Am intrat intr-o fabrica de panificatie, cu 50 de angajati. Acolo am inceput sa lucrez cat de cat profi intr-o bucatarie, chiar daca erau chestii de panificatie. A inceput sa-mi placa", a mai spus el.


Comments