Ciolacu, despre achizitia de corvete: La nivel european este un plan integrat. Urmeaza ca in perioad...

"Stiti foarte bine cat timp a durat pana si-a asumat un ministru al Apararii decizia de a anula acea licitatie. Cunoasteti mai bine decat mine toata istoria. Mai mult, la nivel european este un plan integrat in ceea ce priveste corvetele. Nu ascund ca am stat de vorba si cu doamna premier Meloni, deoarece stim ca sunt doua santiere navale unde actionariatul este al statului italian, am stat de vorba si cu ministrul Apararii si urmeaza ca in perioada urmatoare sa luam decizii, astfel incat mare parte din inzestrarea Ministerului Apararii sa se faca pe teritoriul si industria romaneasca", a transmis, miercuri, Marcel Ciolacu.

CULISELE STATULUI PARALEL. Coruptie in jurul achizitiei de armament. Comisioane uriase pentru tehnica militara. Cine ia banii?

El a precizat, in context, ca a inceput o colaborare foarte stransa intre ministrul Economiei si ministrul Apararii.

"In toata industria de aparare, daca acum un an de zile vorbeam de disponibilizari sau grele sau probleme financiare ale companiilor, in acest moment nu mai exista aceasta problema. Atat eu cat si ministrul Grindeanu am avut o discutie cu reprezentantii DP World in ceea ce priveste santierul de la Mangalia. Incercam sa investim", a mai spus premierul.

Comments